După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 februarie 2015

Seri de evanghelizare la Biserica Penticostală Ipoteşti, judetul Suceava

Biserica penticostala din Ipotesti va invita in perioada 19 - 22 februarie la 4 seri speciale de evanghelizare.
Programul va incepe de la ora 18.

Sunt invitati pentru slujire:
Joi, 19 februarie - Ionica Jijie si Bianca Cernisov
Vineri, 20 februarie - Danut Aschilean si Sorin si Daniela Piu
Sambata, 21 februarie - Viorel Candrianu, Ilie Puha si Manu Negrea
Duminica, 22 februarie - Ghita Ciobanu, Grupul Raze de lumina.

Pastor Petru Lascău - Toronto Blessing: Kathryn Kuhlman, Benny Hinn și John Wimber

Vezi și:



Kathryn Kuhlman
Rodney Howard Browne a exercitat o influență deosebită în „transmiterea ungerii” râsului lui John Arnott din Toronto. Dar nu numai el și învățăturile sale, care, așa cum am văzut, conțin un cumul de învățături ale predecesorilor, ci și lucrarea și învățăturile lui Benny Hinn, care la rândul lui susține că o moștenește pe Kathryn Kuhlman. Meditând la mormântul faimoasei vindecătoare și făcătoare de minuni, Benny Hinn susține că încă mai radia din oasele ei puterea primuită de la Dumnezeu.
Kathryn Kuhlman (1907-1976), este cunoscută ca cea mai faimoasă evengelistă americană. După ce a terminat clasa a zecea, Kathryn și-a început lucrarea ca evanghelistă la vârsta de 16 ani, ca asistentă a sorei sale și a cumnatului ei. Curând avea intinerariul ei stabilit în statele Idaho, Utah și Colorado. S-a stabilit în Denver, Colorado în anul 1933 unde conducea întruniri de evanghelizare în ceea ce numea Kuhlman: Revival Tabernacle.
Kathryn a devenit expertă în folosirea tuturor mijloacelor de comunicare ale vremii, mai ales radioul, și întrunirile ei aveau succes. După ce s-a căsătorit cu un evanghelist care și-a părăsit soția să se însoare cu Kathryn, reputația ei știrbită a dus la ruinarea lucrării din Denver. A continuat împreună cu soțul ei să evanghelizeze timp de șase ani, după care părăsindu-și bărbatul, a pornit de una singură în campaniile ei de evanghelizare.
În anul 1946, în timpul unei evanghelizări din Franklin, Pennsylvania, o femeie a fost vindecată deodată de o tumoare. De atunci au început slujbele de vindecare ținute de Kathryn Kuhlman.
În anul 1948 s-a mutat la Pittsburg unde și-a stabilit cartierul general al lucrării ei, predicând în Carnegie Hall și la Prima Biserică Prezbiteriană din oraș. Tot aici a produs un program de radio care s-a bucurat de popularitate. Lucarea ei a început să fie cunoscută în întreaga Americă printr-un articol deosebit de elogios de șapte pagini publicat de revista „Redbook”.
Din anul 1955 până în 1960 a organizat mai multe cruciade evanghelistice în California, precum și în Pittsburg. Până în anul 1960, Kathryn nu s-a identificat cu mișcarea charismatică. Penticostalii, mai ales cei din ramura holiness (sfințirea) o găseau de două ori suspectă; în primul rând pentru că era divorțată, și apoi pentru că nu permitea vorbirea în limbi în timpul serviciilor ei de vindecări și minuni.

Noutate editorială: El și-a descoperit misiunea - de Cameron Wilson

Cu bucurie vă anunțăm lansarea în limba română a unei cărți absolut speciale despre lucrarea misionară care a fost lansată în România prin viziunea și slujirea unui special om al lui Dumnezeu, CAMERON WILSON.

Cameron a fost folosit de Dumnezeu într-un mod extraordinar pentrua  mobiliza bisericile române, în special cele penticostale, la misiunea externă. Cartea aceasta autobiografică ne va ajuta să înțelegem modul în care Dumenzeu l-a pregătit timp de 60 de ani pentru ca la cădearea Cortinei de Fier să vină în România și să ofere o direcție extrem de clară în domeniul misiunii externe.
Cameron Wilson a plecat în veșnicie în data de 31 ianuarie 2o15.
Cartea El și-a descoperit misiunea poate fi comandată prin sistem ramburs:  comenzi@succeed.ro sau telefon la 0744 623909.

Evanghelizare la Biserica Baptistă Speranţa Vişeu de Sus, judeţul Maramureş


Redeschiderea Clubului Awana la Ploiești


Seri de zidire sufletească şi evanghelizare la Biserica Creştină după Evanghelie Betel Suceava


Mia Volei Rally la Sibiu


Florin Ianovici - Adevăratul har (15 Februarie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Tabără de zi pentru copii la Chișinău


Biserica Buna Vestire organizează în data de 23-27 Februarie, ora 10:00 - 15:00, tabără de zi pentru copii. 

La această tabără pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. 

Participanțiii vor avea parte de activități educative, jocuri, lecții biblice, un timp deosebit și multe surpirze. 

Tabără va avea loc în incinta bisericii Harul, str. Ciocârliei 2/8. 

Date de contact pentru mai multe informații: 076705901. Vă așteptăm cu drag!