După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

† Noi informații despre starea Magdei Popescu

Va multumim pentru staruinta voastra in rugaciune!

Pana acum situatia este sub control. Desi medicul care a operat-o a spus ca este o problema mare in organism, ieri la toate tomografiile amanuntite, organismul a fost curat.

 Intr-adevar tumoarea este in partea dreapta a capului. Luni vom afla toate rezultatele si ce este de facut. 

Noi credem ca biruinta este a Domnului si cat de curand vom canta, dar pana atunci luptam impreuna. 

Nicolae Geantă la Biserica Creștină după Evanghelie Brazi, județul Prahova


Conf. univ. dr. Silviu Tatu: "Mă delimitez de Conferința PFA"

Întrucât am promovat pe această cale conferința “Puterea de a fi altfel” organizată la Universitatea Vest, Timișoara, la 30 octombrie 2014, tot la fel doresc să mă delimitez de acest demers. Deja am solicitat să fiu retras din Comitetul Științific al acestei conferințe care se dorește a se reedita anual. Deși am notificat organizatorii despre această situație, până la această oră nu am primit niciun fel de explicație, decât confirmarea retragerii numelui de pe lipsta consultanților. Între timp pagina Conferinței PFA nu mai este disponibilă pe internet (http://www.pfa.uvt.ro).

Nemulțumirea mea derivă din faptul că nu am avut niciun fel de colaborare cu organizatorii (Patricia Runcan și Corneliu Constantineanu), deși, în calitate de de consultant științific, îmi revenea datoria de a citi unele dintre lucrările participanților.  

Florin Ianovici - Tu pentru ce plângi?

Neemia 2:2 "Împăratul mi-a zis: „Pentru ce ai faţa tristă? Totuşi nu eşti bolnav; nu poate fi decât o întristare a inimii.” Atunci m-a apucat o mare frică"

Ceea ce îți aduce lacrimi pe obraz te definește mai mult decât ceea ce te face să zămbești.

Omul care fuge de durere, e omul care fuge de viziunea pe care Dumnezeu i-a pregătit-o. Viziunea nu se naște fără durere, tensiune, întristare și un sentiment de neputință.

Când îți porți lacrimile cu demnitate înaintea oamenilor atunci ele vor atinge totdeauna pe cineva care se va uni cu tine.

Neemia nu a făcut nimic concret deși inima lui era zdrobită de durerea ruinelor. A așteptat cu lacrimile pe obraz ca Dumnezeu să miște inimi, să deschidă zăgazuri și să pregătească timpul potrivit pentru lucrare. Nu te simți descurajat pentru că nu știi ce să faci. Câtă vreme inima ta poartă întristarea sfântă e tot ceea ce trebuie să faci. El poate totul în noi toți.

Nu te încrede în planurile care se nasc fără lacrimi. Niciodată ochiul nu vede limpede fără de lacrimile care îl curăță.

Neemia a întocmit planuri de călătorie, de atragere a resurselor, de etapizare a reconstrucției, de luptă față de împotrivitori împreună cu lacrimile care l-au însoțit mereu.

Și bucuria unde este? Tot în lacrimi: de mulțumire, de uimire sfântă, de dragoste față de Iubirea vieții noastre!

Nu de lacrimi mă tem ci de lipsa lor. Când misionarii Armatei Salvării s-au plans că nicio metodă nu funcționează pentru ca oamenii să vină la Dumnezeu atunci generalul William Booth, fondatorul mișcării, le-a spus: ,, încercați cu lacrimi’’.

Tu pentru ce plângi?
 Florin Ianovici

✔ Botez la Biserica Betel München

Sursa: AICI

† Apel la rugăciune pentru Magda Popescu!


Dani Si Magda Popescu din Grupul Evangelion au nevoie de rugaciunea noastră. 
Magda Popescu a fost internată de urgență. Starea ei s-a agravat... 

Sambata, 17 ianuarie, zi de post si intre orele 9 si 10 sa ne unim in rugaciune in numele Lui Isus Hristos si sa-L rugam sa intervina. 
Va rog sa distribuiti si sa ne unim inaintea Domnului cat mai multi ... si Domnul sa se indure...

Dani Si Magda Popescu din grupul Evanghelion, au nevoie de rugaciunea noastră. Magda Popescu a fost internată de urgență. Starea ei s-a agravat

Hadeți sa fim creștini si să-i imbrățișăm cu rugaciunile noastre. 
Ne rugăm in Numele Mântuitorului Isus Hristos.

Va rugam sa ne sustineti in rugaciunile dvs, multumim celor ce ne sustin deja. Sora Magda este greu incercata, I-a aparut o infectie la ochiul drept. Nadajduim in El.

Editura Tyndale retrage cartea "Băiatul care s-a întors din ceruri"

Ziarele americane si saiturile crestine informeaza de stirea ca Editura Tyndale a retras cartea ‘Baiatul care s-a intors din ceruri’, scrisa de tatal lui Alex, Kevin Malarkey. Iata, detaliile din descriptia cartii:
In anul 2004, Kevin Malarkey si fiul sau de sase ani, Alex, au suferit un accident de masina deosebit de grav. Forta impactului l-a paralizat pe Alex — si parea imposibil ca el sa supravietuiasca. “Cred ca Alex s-a dus sa fie cu Isus” i-a spus un prieten tatalui zdrobit de durere. Cand Alex s-a trezit din coma, doua luni mai tarziu, avea de impartasit o poveste incredibila. Despre evenimente petrecute la locul accidentului si apoi in spital, cata vreme fusese inconstient. Despre muzica nepamanteasca, ce suna pur si simplu teribil pentru urechile unui pusti de sase ani. Despre ingerii care l-au purtat pe brate chiar pe portile Cerului. Si, lucrul cel mai uimitor dintre toate… despre intalnirea si conversatia sa cu Isus. “Baiatul care s-a intors din Ceruri” este povestea adevarata a calatoriei cu totul extraordinare a unui baiat obisnuit. Pe masura ce veti vedea Cerul si pamantul prin ochii lui Alex, veti dobandi o intelegere noua a minunilor, a vietii de dincolo de lumea aceasta si a puterii dragostei unui tata. (Sursa)
Alex este azi adolescent, a studiat Biblia si cu suportul mamei lui, a marturisit ca declaratiile lui au fost niste minciuni, el dorind atentie din partea celor din jur. El isi da seama acum ca ceea ce scrie in carte despre experientele lui, nu numai ca este neadevarat, dar este si nebiblic si doreste sa opreasca vanzarile cartii.
Spune Alex: “Cand am facut acele afirmatii, le-am facut fara sa fi citit vreodata Biblia. Biblia este suficienta. Este singura care contine Adevar. ” Alex a incercat sa opreasca vanzarile cartii de un an de zile, discutand problema chiar cu pastorul sau, care i-a raspus: “Dar, totusi, cartea asta a binecuvantat pe asa de multi!” Chiar si mama lui Alex a incercat sa intervina, ea a scris o postare pe internet in urma cu un an in care explica publicului ca povestea lui Alex nu este adevarata. Dar, nu au avut succes.
Ce s-a schimbat de acum un an? Alex,  a scris o scrisoare deschisa tuturor librariilor, explicand situatia si cerandu-le sa nu mai profite dupa aceste neadevaruri. Ca rezultat, Editura Tyndale House, o editura care a publicat cartea, a anuntat ca a retras-o si nu o va mai tipari. Iar Lifeway, cea mai mare librarie crestina, a anuntat ca a oprit vanzarile acestei carti.
Cuvantul e suficient! E ok sa fim curiosi si sa citim sau sa ascultam ce spun altii, dar la urma urmei, totul poate sa fie o minciuna si de multe ori asa s-a dovedit. Numai Cuvantul lui Dumnezeu (Biblia) e Adevarul si ramane in picioare in veci!
Stirea de aici: www.christiannews.net
Prelucrare: Blogul Agnus Dei

Știri creștine: Mapamond creștin (17 ianuarie 2015)


Din sumarul ediției:

  • Riscând viața pentru ajutorarea ucrainienilor
  • Taxiuri care afișează în mod obligatoriu versete biblice într-un oraș din Filipine
  • De ce citirea Bibliei crește la începutul anului
  • Un creștin a câștigat alegerile guvernamentale în țara cu cei mai mulți musulmani din lume
  • Un pastor tânăr construiește o punte între culturi
  • Filmul Unbroken regizat de Angelina Jolie prezintă uimitoarea poveste a lui Louis Zamperini
  • Angelika Wenger: povestea femeii din spatele unei lucrări puternice

Prelegeri pentru familie, cu Iosif Ţon, la Biserica Ekklesia Arizona

Deoarece familia are preț imens în ochii lui Dumnezeu (orice familie își trage numele din Dumnezeu Tatăl, conform Efeseni 3:14-15) și este cea mai atacată instituție, de către Satan și societate, iar noi resimțim aceste atacuri în familiile noastre, am decis să dedicăm special câteva zile familiei.
De aceea vă invităm să fiți parte la aceste sesiuni dedicate vieții de familie, în zilele de 29,30 și 31 ianuarie, 2015, la biserica română “Ekklesia Christian Center” situată la adresa: 8217 W Country Gables Drive, Peoria, Arizona, 85381.
Guest speaker: Iosif Ţon
Vă rugăm totodată să chemați și alte familii prietene, ajutându-le astfel să depășească crizele familiale.

Cu aleasă prețuire,
Pastor Andi Olariu

✔ Botez la Biserica Credinței Logos Baia Mare


Pastor Constantin Macoveiciuc la Biserica Betania Londra


Emil Bartoș - Mesaje lunare la bisericile Speranța și Maranata din Timișoara

Duminică seara încep o serie lunară de mesaje intitulată: ȘAPTE VIRTUȚI CREȘTINE, la Biserica Speranța din Timișoara. Iată datele și subiectele predicilor:
  • 18 ianuarie – Curăția (castitas)
  • 15 februarie – Cumpătarea (temperantia)
  • 15 martie – Milostenia (caritas)
  • 19 aprilie – Hărnicia (industria) 
  • 17 mai – Răbdarea (pacientia)
  • 14 iunie – Bunătatea (benevolentia)
  • 5 iulie - Modestia (humilitas)

Duminică dimineața încep o serie lunară de mesaje din Efeseni la Biserica Maranata Timișoara. Tema seriei este: PLANUL LUI DUMNEZEU ÎN CRISTOS. Iată datele și subiectele predicilor:
  • 18 ianuarie – Alegerea
  • 15 februarie – Harul 
  • 15 martie – Taina
  • 19 aprilie – Înnoirea 
  • 17 mai – Plinătatea
  • 14 iunie – Lupta

Petru Lascău - Vremea lui Ilie (4 Ianuarie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina