După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Florin Ianovici - Tu pentru ce plângi?

Neemia 2:2 "Împăratul mi-a zis: „Pentru ce ai faţa tristă? Totuşi nu eşti bolnav; nu poate fi decât o întristare a inimii.” Atunci m-a apucat o mare frică"

Ceea ce îți aduce lacrimi pe obraz te definește mai mult decât ceea ce te face să zămbești.

Omul care fuge de durere, e omul care fuge de viziunea pe care Dumnezeu i-a pregătit-o. Viziunea nu se naște fără durere, tensiune, întristare și un sentiment de neputință.

Când îți porți lacrimile cu demnitate înaintea oamenilor atunci ele vor atinge totdeauna pe cineva care se va uni cu tine.

Neemia nu a făcut nimic concret deși inima lui era zdrobită de durerea ruinelor. A așteptat cu lacrimile pe obraz ca Dumnezeu să miște inimi, să deschidă zăgazuri și să pregătească timpul potrivit pentru lucrare. Nu te simți descurajat pentru că nu știi ce să faci. Câtă vreme inima ta poartă întristarea sfântă e tot ceea ce trebuie să faci. El poate totul în noi toți.

Nu te încrede în planurile care se nasc fără lacrimi. Niciodată ochiul nu vede limpede fără de lacrimile care îl curăță.

Neemia a întocmit planuri de călătorie, de atragere a resurselor, de etapizare a reconstrucției, de luptă față de împotrivitori împreună cu lacrimile care l-au însoțit mereu.

Și bucuria unde este? Tot în lacrimi: de mulțumire, de uimire sfântă, de dragoste față de Iubirea vieții noastre!

Nu de lacrimi mă tem ci de lipsa lor. Când misionarii Armatei Salvării s-au plans că nicio metodă nu funcționează pentru ca oamenii să vină la Dumnezeu atunci generalul William Booth, fondatorul mișcării, le-a spus: ,, încercați cu lacrimi’’.

Tu pentru ce plângi?
 Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.