După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 decembrie 2015

† Pastor Paul Marica – Noutăţi despre tragedia celor 9 copii smulşi din braţele părinţilor!

Vezi mai întâi:

† Pastor Paul Marica – Încă o mare tragedie: 9 copii smulşi din braţele părinţilor!


Dragi prieteni! Pentru toti cei care asteptati noutati despre familia Munteanu cu cei 9 copii care au fost luati va pot spune urmatoarele:

1.    Am vizitat 6 din cei 9 copii. Am vorbit cu ei. Am facut poze cu ei. Cand i-am filmat si i-am intrebat daca le place la centru au spus: „Asa si asa“. Fetita mai mare nu a comunicat deloc. Nici la poze n-a vrut sa vina. Baiatul mai mare, Cosmin a avut tendinte de sinucidere. Cand fetita mai mare plangea si am intrebat directorul institutiei «de ce?» mi-a spus ca plange fiindca aici este pusa la teme si ea nu vrea. De fapt era o minciuna pentru ca fetita a fugit de pe scari cand am chemat-o la poze si s-a ascuns. Am insistat sa fie adusa si din filmulet puteti recunoaste usor durerea si dorul din inimioara ei.

2.    Dupa plecarea mea din institutie am primit mesaje cu presiune sa sterg postarile cu mama care plange pentru copilasi pentru ca asa indemn oamenii sa lupte impotriva statului de drept si ca «de ce au facut copii (pe banda rulanta)?». Dupa mai multe convorbiri cu acest director, administrator de la care nu am inteles altceva decat sa nu ma mai amestec, am decis sa-l sterg din lista si cu toate riscurile sa postez mai departe despre acest caz.

3.    Am chemat parintii la mine acasa si le-am dat recomandare si caracterizare cu toate dovezile reale despre conditiile copiilor, si bani pt toate cheltuielile. Din informatiile aduse de ei se intelege ca avocata a fost foarte incantata mai ales cand a vazut pozele cu casa mare pe care abia le-am construit-o.

4.    Am fost acasa la parinti unde am facut poze si clipuri video cu ei si cu interiorul casei. Cred ca decizia pe care am luat-o va fi una care va aduce mai multi voluntari care sa ajute la reintregirea acestei familii. Aceasta decizie este sa ne unim cat mai multi si pe langa ajutorul financiar pt cheltuielile judiciare sa pregatim conditii foarte bune pt. copii si sa putem anula cauza celor care i-au luat!.

5.    Ce inseamna aceste conditii? a) Paturi suprapuse cel putin 3 seturi pt. cei 6 mai marisori, b) Masute speciale si scaune la care pot invata, c) Dulapioare cu sertare pt carti caiete si hainute, d) Ghiozdanele cu rechizite suficiente pt fiecare copil la nivelul clasei lui, Hainute si incaltaminte care sa le asigure un statut de copii ingrijiti, O invatatoare care odata la 2-3 zile sa-i ajute cu temele si sa-i monitorizeze.

6.    Cheltuieli mari: a) bransare la reteaua de electricitate, b) forarea unui put cu apa si alimentare cu apa in casa prin hidrofor daca punem mai intai curent electric. Amenajarea unei bai cu toilete si dus pt igiena personala, c) Masina de spalat (cel putin manuala) avand in vedere ca mama spala la mana pt asa multi si este ajutata de sot, pt ca are probleme la mana dreapta.

Toate aceste conditii pot fi asigurate numai daca ne unim si ne rugam ca Dumnezeu sa deschida inimi si usi care sa doreasca sa aduca din nou niste copii (plini de suferinta despartirii) la sanul mamei care le-a dat viata si i-a crescut cu multa suferinta.

Pana acum avem 3 familii care au trimis bani pt cheltuielile judiciare si daca doresc pot sa le fac publice dar asta numai cu acordul lor. Dupa primul recurs, va urma dupa sarbatori un proces care va fi important pt. decizia sortii copiilor. Va chem la rugaciune si la unitate pt. ca familia sa ramana unita.

Astept si eu sfaturi si calauzire de la Domnul si de la voi. Fiti binecuvantati cu totii si sarbatori pline de bucuria revederii in familiile voastre dragi!
Pastor Paul Marica


(9 copii luati.
Acesti copii ma cunosc si ma iubesc de cand sunt micuti. Si totusi acum in acel centru unde am fost invitat chiar de administrator nu m-au intampinat ca atunci cand mergeam acasa la ei.Aveau retineri si cand erau intrebati daca le place aici spuneau da ,si totusi am vazut o mare durere in sufletul lor.Prima reactie a fost ca si cum m-as fi dus sa-i duc acasa.Cand si-au dat seama ca nu am venit pt asta cei mai mari s-au intristat si am simtit din privirile lor ca i-am tradat si ca as fi contribuit la despartirea lor de parinti si de cei 3 mai mici care au fost da-ti la familii.Prvitii cu atentie si cred ca ve-ti intelege durerea de moarte a mamei.Am incercat sa vad ce vor zice cand le-am spus ca este mai curat la centru si mancare mai buna si nu a avut impact.Chiar daca nu am filmat toata convorbirea pot sa va spun ca atunci cand i-am intrebat ce-si doresc cel mai mult sau ce ar vrea sa le aduc ..? toti au spus acelasi lucru,MI-E DOR DE MAMAAA!! La acest centru sunt acum 9 copii din care 6 sunt din fam. Munteanu.Primele 3 fete sunt care vorbesc cu ele si sus este Cosmin iar fata mai mare care nu vrea sa vina poate observa-ti cum administratorul Patronul acestei cladiri ridica mana fetitei ca sa salveze aparentele.M-i sa rupt inima cand am vazut atata suferinta intr-o inimioara de copil si in momentul acela am stiut ca acesti copii prefera poate mancare mai putina sau mai saracacioasa dar sa fie in familie decat orice conditii dar fara tata si mai ales mama!.
Posted by Paul Marica on 21 Decembrie 2015

Speranta de mama
Durere multa si cuvintele nu mai pot ajuta Se pare ca nici pastilele nu mai ajuta cand casa este goala si nimeni nu te mai striga: Maamaaaaa!!.
Posted by Paul Marica on 21 Decembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.