După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 decembrie 2015

Moment aniversar la Biserica Baptistă Harul Sacramento, California

Duminică, intr-o atmosfera festivă, sărbătorească, biserica baptista Harul din Sacramento a celebrat 25 de ani de existența. 

Am mulțumit cu întreaga audiența Domnului, pentru harul Sau nespus de bogat si marea Lui îndurare fata de noi. Mâna Lui atotputernica ne-a condus pe durata a 25 ani si suntem pe deplin încredințați ca ne va călăuzi si pe mai departe.

Mesaje binecuvântate au transmis frății pastori Ovidiu Rauca si Liviu Tiplea. Le mulțumesc pentru dragostea lor si frumoasa slujire prin Cuvânt.

Formațiile corale ale bisericii (corul mixt, cor surori, cor tineri) au preamărit prin cântare pe Cel ce ne-a mântuit sufletele, Domnul Isus Christos.

Sărbătoarea aniversara a coincis si cu ziua de naștere a Fr Nelu Cintean…75 de ani . La multi ani Fr Nelu Cintean!
Conlucrător împreuna cu El, 
Claudiu Valcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.