După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 decembrie 2015

Marius Cruceru – Parastas de 40 de ani: 17 decembrie 1975 - 17 decembrie 2015 (ieșirea din pustiu)

Astăzi se împlinesc 40 de ani de cînd tatăl meu a fost ucis. Vedeți cîteva detalii aiciaici,aici. Toată povestea de acum 40 de ani AICI. Numai Dumnezeu putea să le împletească așa: Cristi era întins, la 40 de ani diferență, fără două zile, în același loc unde ne boceam tătal. A fost o pustie și o rătăcire lungă prin meandrele tristeții, prin canioanele urîte ale acrelii.

Am făcut PARASTAS. Da, Parastas, vă vine să credeți sau nu, am făcut Parastas* (vezi Dicționarul de jos).
Am făcut parastas lîngă sicriul prietenului meu Cristi Țepeș, lîngă familia lui, lîngă prieteni dragi.
Asta le spuneam copiilor ieri la înmormîntare. Se împlinesc acum 40 de ani de cînd mi-am pierdut tatăl și eu am făcut o greșeală pe care sper să le fie ocolită lor: amărăciunea. Am fost într-un pustiu de amărăciune vreme de ani buni de zile.
Parcă, odată cu moartea lui Cristi, am primit și eu o picătură din moștenirea lui, o picătură de apă binecuvîntată, duhovnicească, menită să mă scoată din acest pustiu prin care am rătăcit 40 de ani. Am primit POMANĂ* bucuria.
Continuarea pe www.mariuscruceru.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.