După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 decembrie 2015

† Comunicat – PNȚCD este alături de familia Bodnariu!

1. O Delegație PNȚCD condusă de Domnul Aurelian Pavelescu a  participat la Protestul organizat Sâmbătă, 19 Decembrie 2015,  la Ambasada Norvegiei.  Participanții, circa 500 de persoane, au cerut stăruitor Autorităților Norvegiene  să dispună eliberarea celor cinci copii răpiți din casa părinților în mod barbar de o Instituție ce-și depășește atribuțiile .

2. PNȚCD consideră că educația copiilor este dreptul  Familiei. Comportamentul moral  al omului și  destinul său etern pot fi obținute numai prin  harurile câștigate de Isus Cristos  prin moartea și învierea Sa.  
Numai o Familie creștină care își crește copiii în credință și moralitate pregătește  cetățeni demni și folositori societății . 

 3. Din partea PNȚCD s-a explicat organizatorilor Protestului că au dreptul să organizeze demonstrații în orice loc și cu orice număr de oameni. 
Nimeni nu poate încălca  dreptul la libera exprimare a opiniilor. Organizatorii au doar datoria să anunțe mitingul cu trei zile înainte.


Delegația PNȚCD a discutat cu Pastorul Daniel Bodnariu, Reprezentantul Familiei Bodnariu, și cu alți slujitori ai Bisericii prezenți la miting . 

Organizatorii au fost informați că PNȚCD va face un Demers la Procuratura Generală în ziua de Marți , 22 Decembrie , ora 12,  pentru ca Statul nostru să vină imediat  în ajutorul membrilor Familiei Bodnariu , Cetațeni ai României.

Suntem datori cu toții să acționăm pentru a  se pune capăt unor  asemenea  acte  barbare, contrare  civilizației  europene! 

Drama Familiei  Bodnariu este drama familiilor creștine din România, din Norvegia, din Europa și din Lumea  întreagă.

Biroul de Presa al PNȚCD                                    
București ,    Sâmbătă , 19 Decembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.