După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 decembrie 2015

Boxerul filipinez Manny Pacquiao va oferi 150 de locuințe săracilor fără adăpost

Boxerul filipinez Manny Pacquiao este campion mondial la box la mai multe versiuni si categorii, castigand de-a lungul carierei sale sportive o mare suma de bani.
Dupa incheirea carierei sportive in anul 2012, Pacquiao a decis sa lase in urma viata din lume si sa-L urmeze pe Isus. El a initiat in ultimii ani o serie de proiecte precum ridicarea unei mega biserici, a unei institutii de invatamant pentru copiii nevoiasi, deplasarea in inchisori pentru a se ruga impreuna cu oamenii aflati in spatele gratiilor sa.
Recent, fostul boxer a investit o suma din banii proprii, ca si in cazul celorlate proiecte, pentru a cumpara 150 de case pentru a le oferi saracilor care nu au un acoperis deasupra capului.
Proiectul cunoscut sub numele de „PacMan Village” va fi gata in luna februarie a anului 2016, consemneaza PhilBoxing.com, citat de Actualidad Cristiana.

„Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca tot ceea ce am astazi este un dar primit de la El. Le ofer cu dragoste oamenilor nevoiasi aceste case pentru a-i ajuta si a le face viata un pic mai buna. Sper sa aiba grija de aceste proprietati si sa nu le vanda”, a declarat Pacquiao.
Fostul boxer a declarat in nenumarate randuri in mod deschis ca este crestin si se comporta ca atare, deoarece poarta in inima cuvintele apostolului Pavel din Evrei 13:16 – „Si sa nu dati uitarii binefacerea si darnicia; caci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Ii plac.”
Pentru viitor, Pacquiao planuieste sa construiasca un numar de 600 de case pentru a le oferi oamenilor nevoiasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.