După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 decembrie 2015

AFR: Solicitare voluntari - Proiect constituţional. Acum ori niciodată!

Buna dimineata tuturor! Luna trecuta a fost relansat proiectul constitutional de protejare a casatoriei si familiei in Constitutia Romaniei. Este o initiativa cetateneasca similara cu cea lansata de AFR in 2006. Initiativa a fost demarata de data aceasta de un grup mai larg de personalitati impozante din viata religioasa si intelectuala a Romaniei, constituit din 16 persoane. Pe 6 noiembrie Consiliul Legislativ al Parlamentului Romaniei a avizat favorabil initiativa, iar la finale lui noiembrie a fost publicata in Monitorul Oficial. Proiectul are ca obiectiv revizuirea Articolului 48 din Constitutia Romaniei sa defineasca casatoria ca "uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor".

In 2015 irlandezii au votat definitia casatoriei in constitutia lor. Pe 20 decembrie Slovenia va tine un referend constitutional pentru definirea casatoriei naturala barbat-femeie in Constitutia Sloveniei. In Februarie 2016 in Elvetia e programat un referend similar, iar inspre vara finlandezii vor face la fel. In 2014 Parlamentul Finlandei a legalizat casatoriile homosexuale, iar anul acesta cetatenii Finlandei au strans peste 100.000 de semnaturi pentru un referend national de abrogare a legii.

Vizitati situl proiectului constitutional!

Vizitati website-ul proiectului constitutional: www.coalitiapentrufamilie.ro. Situl este inca in lucru dar in citeva saptamini va fi finalizat. Acolo veti putea accesa o multime de informatii privind proiectul, inclusiv modul in care fiecare cetatean de buna credinta se poate implica.

Voluntari pentru semnaturi!

Este nevoie imediat de sute si mii de voluntari care sa se implice in campania de luat semnaturi. Va rugam insistent sa va implicati in aceasta campanie. Cei care doresc sa se implice sunt rugati sa ne contacteze imediat, fie raspunzind acestui mesaj, fie scriindu-ne la office@alianta-familiilor.ro.  

 Voluntarii vor fi conectati cu persoanele responsabile pentru derularea proiectului. Persoanele care vor lua semnaturi vor primi tabelele necesare, vor fi conectate cu responsabilii judeteni si retelele judetene de luat semnaturi, si vor fi imputerniciti sa ia semnaturi. Semnaturile pot fi luate doar de persoane care vor fi imputernicite in acest scop de initiatorii proiectului. Imputernicirile sunt deja pregatite, doar e nevoie de voluntari.

Cei care doresc sa se implice sunt rugati sa ne transmita numele, localitatea in care domiciliaza, un numar de telefon si, eventual, profesia.

E nevoie de 500.000 de semnaturi valabile. Obiectivul insa este obtinerea a cel putin un milion de semnaturi valabile.

Difuzati proiectul!

Va rugam instiintati pe toti ai vostri despre proiect si rugati-i sa se implice! Postati mesajul nostru peste tot pe unde aveti posibilitatea si rugati cititorii sa ne contacteze laoffice@alianta-familiilor.ro.  Nu in ultimul rind, vizitati si rugati-i sa viziteze situl proiectului constitutional la www.coalitiapentrufamilie.ro.

Acum ori niciodata!

 Proiectul constitutional lansat luna trecuta va fi probabil ultima sansa pentru romani sa-si protejeze institutia cea mai importanta in Constitutia Tarii. Haideti sa o facem in 2016, pina nu institutii straine de genul Parlamentul European, Curtea Europeana a Drepturilor Omului, ori Consiliul Europei vor cauta sa blocheze initiativele cetatenesti de protejare a casatoriei in statele membre. Ne bizuim in primul rind pe Dumnezeu pentru succesul acestui proiect, dar, in al doilea rind, pe fiecare cititor al acestor randuri.

Alianta Familiilor din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.