După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

SpyNews.ro: Cinci copii ai unui român stabilit în Norvegia, răpiţi din sânul familiei! Întregul scandal are legătură cu biserica!

Cinci copii ai unui cetăţean român stabilit în Norvegia au fost luaţi cu forţa de autorităţi, fără nicio explicaţie!
Protagonistul scandalului teribil se numeşte Marian Constantin Bodnariu, care este stabilit în Norvegia de 10 ani şi este căsătorit cu Ruth Johanne, care i-a dăruit cinci copii: Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Ezechiel. Daniel Bodnariu, fratele românului lăsat fără copii, a declanşat o adevărată campanie, în încercarea de a impresiona autorităţile: "Cei de la Protecţia Copilului le-au răpit pe cele două fete care se aflau la şcoală, fără ştirea părinţilor. Apoi, însoţiţi de poliţie, au mers acasă, de unde cu forţa i-au luat şi pe cei doi băieţi mai mari, lăsând-o pe mama devastată doar cu cel mic, de trei luni. Marius era la serviciu. După ce Marius a ajuns acasă, au încercat să vadă ce s-a întâmplat, au mers la poliţie şi la Protecţia Copilului. Pentru faptul că Ruth, mama, plângea şi era devastată, ieri cei de la Protecţia Copilului au venit cu patru poliţişti, fără nicio hârtie sau ordin judecătoresc şi l-au luat şi pe cel mic de la mamă, spunând că mama este periculoasă. Familia lui Marius este o familie normală, cu valori creştine, o familie care-şi iubeşte copiii, iar ei ca părinţi îşi petrec foarte mult timp cu copiii, nu îi neglijeaza ci ii iubesc ca pe ochii din cap. Ceea ce se întâmplă pare un coşmar care nu se mai termina, ei sunt distruşi, nădejdea le-a rămas în Dumnezeu, care poate să schimbe orice situaţie!"
Continuarea pe www.spynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.