După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 noiembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia Bagdas, India

Pace, dragi frați și surori!

  Mulțumim mult pentru rugăciuni! Domnul ne-a dat izbândă și săptămâna de învățătură a trecut cu brio alături de cei 9 studenți (în cele din urmă).
     Mulțumim Domnului că au fost reacții foarte pozitive. Unii dintre frații studenți au fost la instruiri de un an și nu au învățat așa de mult cât au învățat în această săptămână. Dăm slavă Domnului pentru fiecare student și fiecare lucru asimilat pentru slava Lui.
    Reacțiile au fost foarte bune și la mica sesiune de evanghelizare pentru copii. Slavă Domnului! Au spus că acum au prins ideea, însă au nevoie de mai mult. Per total, Domnul ne-a încurajat mult prin acești studenți smeriți și cu inimă să învețe. Printre ei se află și un bătrânel de 67 ani. M-a smerit acest frate mai în vârstă, care are dorința să învețe și nu doar atât, dar să vestească și altora Evanghelia. Avem de învățat de la asemenea frați și surori.
   Vă rugăm să continuați să mijlociți pentru noi. Rugați-vă pentru perioada de practică, în care vom vesti Cuvântul. Studenții au învățat printr-un frate care a fost misionar la Alege viața o metodă foarte la îndemână de a împărtăși Adevărul. Ne rugăm ca Domnul să fie cu ei.

     Rugați-vă pentru protecție spirituală, ca suflete să vină la Domnul, relațiile cu pastorii unde mergem să fie rodnice și toți să fim puternici fizic și spiritual.
   Mulțumesc Domnului pentru Uday, care are multe daruri pe care le descopăr din ce în ce mai mult. Unul dintre ele este acela de învățător. Rugați-vă și pentru el și pentru har și putere în organizarea acestei periode de practică.
     Domnul să-Și reverse harul, puterea și inspirația peste noi și, în plus, dorim să vedem suflete mântuite, lucru care este cel mai important.
      Cu ajutorul Domnului vă spunem mai multe când ne întoarcem. Am uitat să vă spun că vin 6 studenți cu noi. Împreună cu frații care ne mai ajută suntem 10.
          
     Vă îmbrățișăm cu drag și nu uitați să continuați să ne susțineți în rugăciuni!
               

        Silvia şi Uday Bagdas

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.