După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 noiembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragii noștri,

        Suntem pe picior de plecare din Atalaya. Cu ajutorul Domnului, vrem să plecăm spre Lima mâine dimineață, ca să ajungem acolo pe vineri. Rugați-vă pentru această călătorie, deoarece ne aflăm în plin sezon ploios (ieri a plouat și azi au anuntat iarăși ploaie), ceea ce înseamnă că râurile pe care le avem de trecut cu camioneta cresc, existând riscul să rămânem blocați pe drum până mai scad apele.

  Partea neplăcută e că Amalia are programare la urolog chiar vineri, deoarece de câteva zile e cu infecție puternică la rinichi. Tocmai ieri a primit rezultatele la analize și i s-a confirmat temerea ei, așa că, la ora actuală, e cu tratament intravenos, urmând să îi scoată branula din mână chiar mâine dimineață, înainte de plecare. Așa că e urgent să ajungem la timp la Lima, ca să poată merge la doctor și să vadă părerea specialistului. Se simte tare rău, deoarece acum e cu 3 tratamente, iar organismul ei e destul de slăbit.

          Pe lângă toate acestea, lui Szolty i s-a reîntors febra tifoidă, de data asta într-o formă mult mai agresivă, așa că și el e cu tratament intravenos. Pastilele pe care i le-au prescris la început nu și-au făcut efectul, așa că i-au schimbat tratamentul și acum e și el cu branula în mână. Asta înseamnă că toată treaba din casă, strânsul lucrurilor și pregătirea bagajelor pentru călătorie au rămas pe capul meu. Trebuie să strângem cam tot din casă din pricina șobolanilor, dar și a faptului că la întoarcere trebuie să ne căutam o altă chirie. Ne-am înțeles până la urmă cu proprietarul să mai rămânem în casa lui până la sfârșitul lui februarie, când ar trebui să ne reîntoarcem în Atalaya.

      La Lima vom sta, pentru început, într-o cameră pusă la dispoziția noastră la biroul misiunii, urmând să ne căutam o garsonieră pe perioada celor 3 luni pe care le vom sta acolo. Rugați-vă și pentru acest aspect. Am luat legătura cu mai mulți prieteni de-ai noștri și ei ne ajută în a găsi o garsonieră ca să putem sta pe perioada șederii în Lima.

         Pe data de 29, duminică, sunt invitat la o conferință de misiune în Lima, ca să predic și să vorbesc despre lucrarea de misiune din Peru în general și Atalaya în special. Rugați-vă ca Dumnezeu să mă poată folosi așa cum vrea El și tot El să fie cel care să miște inimile oamenilor ca să ia în serios Marea Trimitere și să se implice mai mult în lucrare. Biserica ce organizează conferința e o biserică mai instărită, cu membri din multe alte țări (unii misionari, iar alții copii de misionari), însă se pare că încă e o biserică rece în ce privește misiunea și prea puțin implicată în această lucrare. Am observat că celor din Lima le e tare greu să renunțe la confortul pe care și l-au creat ca să se implice practic într-o lucrare anume, care presupune „neplăcerea” de a renunța la acest confort. Așa că rugați-vă pentru această biserică și pentru bisericile din Lima în general.

         V-am scris aceste rânduri ca să puteți mijloci pentru noi în perioada aceasta, urmând să revenim cu mai multe detalii (inclusiv din ultimele călătorii, pe care le-am făcut în câteva comunități) după ce vom ajunge la Lima. Mulțumim de prietenia voastră și de sprijinul necondiționat pe care ni-l oferiți atât nouă, cât și lucrării de aici. Dumnezeu să vă răsplătească din belșug, pe măsura Harului Său.

            Cu recunoștință și cu o inimă plină de mulțumire, 

            Liviu, din partea întregii familii

Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.

liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.