După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 noiembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

     Vă rugăm să ne iertați că nu am mai scris vești de ceva timp. Vă mulțumim că nu ne‑ați uitat și continuați să ne susțineți în rugăciuni. Mulțumim tuturor celor care ne-ați contactat pentru a vă interesa de noi! Domnul nostru să vă răsplătească din belșugul harului Său!

  Prin harul Său suntem bine și Îi mulțumim Domnului că ne este sprijin în orice încercări!

    De când nu am mai scris, am reușit să facem procura și acele poze speciale și apoi le-am trimis în țară, de unde mi s-a reînnoit cartea de identitate. Părinții mei mi-au trimis cartea de identitate prin curier și a ajuns în India de vinerea trecută, dar au fost probleme la vamă, la Delhi, și de‑abia ieri am primit-o. Îi mulțumim Domnului că ne-a ascultat rugăciunile și, prin harul Său, am putut primi noua carte de identitate. În mod deosebit această săptămâna a fost foarte grea pentru noi și ne-am simțit tare neajutorați încercând să-i contactăm pe cei de la curier (de aici și din țară), de fiecare dată aflând că este nevoie de tot felul de documente sau scrisori oficiale ca buletinul meu să fie scos de la vamă. Îi mulțumim Domnului că a intervenit pentru noi și ne-a dat izbândă.

     
Vă rugăm să vă rugați pentru protecția Domnului pentru călătoria spre Delhi de săptămâna viitoare pentru a reînnoi pașaportul. Vă rugăm să mijlociți împreună cu noi ca noul pașaport să fie gata la timp, înainte de expirarea vizei, mai exact pe 16 ianuarie. Am înțeles că poate dura până la 90 de zile, iar noi nu avem la dispoziție nici măcar 60 de zile, dar ne rugăm ca Domnul să ne ajute și să intervină pentru noi și în această situație.

   Dincolo de toate aceste probleme Îi mulțumim Domnului pentru bucuria de a-l vedea pe scumpul nostru băiețel, împlinind un an pe 9 noiembrie! Îl lăudăm pe Domnul nostru pentru credincioșia cu care s-a îngrijit și continuă să se îngrijescă de el! Domnul ne-a dăruit și bucuria de a-l vedea pe băiețelul nostru făcând primii pași de unul singur chiar în seara dinaintea zilei lui de naștere! Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru protecția Domnului peste el și pentru sănătate (acum că s-a făcut mai frig a și răcit).

     O altă binecuvântare este să vedem familia fratelui Yoges, care continuă să vină la biserică. Tatăl lui Yoges, care este foarte bolnav, a cerut să vină frații la el acasă să se roage pentru el și a scos idolii afară din casa lui. Domnul să fie lăudat! Vă rugăm să vă rugați ca nu doar casa, ci mai ales inima lui să fie curățită (de orice idoli spirituali și de idolii făcuți de mâini omenești) și spălată în sângele Mielului.

    În ultimul timp am fost întristați și împovărați de toate aceste probleme cu documentele mele și ne rugăm și ne dorim foarte mult să le putem rezolva cât mai curând pentru a putea să ne concentrăm pe lucrarea la care Domnul ne-a chemat, pentru a-I aduce roadă și slavă Domnului!
    Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Domnul nostru să vă binecuvânteze!

        
Cu dragoste în Domnul,
               Gabriela, Raja și Baruch Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.