După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 noiembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Elisei Popa, Mongolia

Dragi frați și surori,           

     Au trecut 6 luni de când sunt în Mongolia. Prin Harul Domnului am cunoscut mulți oameni și mi s-au deschis multe oportunități de slujire.
   
Am putut să descopăr mai bine cultura mongolă implicându-mă cu liderii bisericilor în proiectele de evanghelizare, dar și implicând necreștini în proiectele noastre, ajutându-ne în diferite moduri. La proiectul de construcție am lucrat cu 3 mongoli necreștini. Timp de mai multe zile le-am vestit Evanghelia într-un mod diferit de cum o fac în capitală. Am trăit cu ei diferite experiențe și am putut explica practic unele învățături date de Domnul Isus.

      Dumnezeu mi-a modelat mult caracterul și m-a învățat multe lucruri la care nu mă gândisem când am venit aici.

        Predicând Evanghelia în biserici, la grupurile de ucenicizare, la întâlnirile cu liderii bisericilor, la școala cu profesori necreștini, înțeleg tot mai mult câtă nevoie este ca lumina lui Dumnezeu să pătrundă în întunericul acestei națiuni. Este nevoie ca Evanghelia să fie vestită în întregime și fără învățături eronate. Întâlnim des învățători și învățături false, care Îl dezonorează pe Dumnezeu și Cuvântul Său. Aceasta este una dintre luptele pe care le avem de dus. Vrem ca Evanghelia care ne-a schimbat viața și ne-a mântuit să fie vestită cu putere și fără erezii printre mongoli. 

   Luptați împreună cu noi, inplicându-vă și susținând în rugăciune lucrarea din Mongolia!
 
   Rugați-vă ca Dumnezeu să ne dea putere, înțelepciune și har în vestirea Cuvântului Său.
   Rugați-vă ca Evaghelia să fie vestită fără alte învățături sau concepte false.
    Rugați-vă ca biserica din Mongolia să fie o biserică statornică.
    Mulțumesc Domnului pentru că El Însuși luptă pentru noi și ne dă biruință.


     Fie aici, în Mongolia, fie în România sau în altă parte, pe pământ, Evanghelia Mântuirii să fie vestită cu putere și Dumnezeu să fie proslăvit!
            

   Elisei Popa, robul lui Isus Cristos din Mongolia


Elisei Popa este membru în Biserica Penticostală „Maranata” din Pașcani. A absolvit Școala Biblică „Pacea” și, de asemenea, cursurile Școlii de Misiune Kairos. Dumnezeu i-a pus pe inimă lucrarea de misiune transculturală în anul 2012. El i-a îndrumat pașii spre Mongolia, unde s-a implicat în diferite proiecte. Prima călătorie misionară pe tărâmurile mongole a fost în 2014 și a slujit timp de două luni în taberele de evanghelizare din timpul verii. În iunie 2015 a pornit din nou spre această ţară pentru un termen mai lung.

Cont bancar:
Popa Elisei,
RO 50 BRDE 300 SV 20326173000
Deschis la Sucursala Prahova, Ploiești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.