După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 noiembrie 2015

Pastor Samy Tuțac – Luați-vă înapoi Black Friday, dați-ne Thanksgiving Day...

Privind la agitația de Black Friday, ultima nebunie importată din America, mă tot întreb pe când aducem și Thanksgiving Day in Romania. Dacă tot ne place sa preluam sarbatori de la americani, de ce nu și o Zi Națională a Recunoștinței în România? Am preluat foarte repede dupa '89: Halloween, Valentine's Day și mai nou, de parcă asta ne mai lipsea, Black Friday. Nu mă pronunț acum câtă nevoie aveam de acestea.

Lansez astăzi, când prietenii nostri americani sărbătoresc Ziua Mulțumirii, o provocare pentru Bisericile si crestinii din Romania: De ce să nu avem și noi o sărbătoare națională dedicată mulțumirii? Nu ar fi fantastic să ne oprim cu toții o zi pe an și să-I aducem recunoștință lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările primite?


Poate domnul Președinte Iohannis se va gândi la beneficiile unei astfel de sărbători pentru națiunea noastră. Poate parlamentarii noștri creștini vor lansa o inițiativă în acest sens. Mă gândeam dacă 30 Noiembrie, Ziua Sfântului apostol Andrei, primul care a vestit Evanghelia în răsăritul României, nu ar fi o zi potrivită pentru națiunea română. Mai ales că a doua zi, pe 1 Decembrie, este Ziua Națională a României.

Astăzi când îi felicităm pe prietenii noștri americani, ar fi benefic să ne reamintim cuvintele Scripturii care spune:"Binecuvântat este poporul al cărui Dumnezeu este Domnul"! Dragi prieteni americani, vă rugăm, luați-vă Black Friday înapoi și dați-ne Thanksgiving Day! Poate o vom prelua și pe aceasta...într-o zi! Doamne ajută!

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.