După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 noiembrie 2015

Mii de soldaţi din armata sârbă vor primi Biblii, pentru a învăţa ce înseamnă iubirea aproapelui

Cateva mii de soldati din armata sarba vor primi Biblia pentru a lua cunostinta de Cuvantul lui Dumnezeu si a nu mai comite crime de razboi.

Scopul acestei actiuni este acela de a indemna armata sa nu mai faca pe viitor faptele pe care aceasta le-a comis in trecut, iar in acest sens, fiecare soldat va primi o copie a Noului Testament, pentru a invata ce inseamna iubirea aproapelui.

Un prim lot format din 4000 de exemplare ale Noului Testament a fost distribuit trupelor armatei sarbe prin initiativa intreprinsa de Societatea Biblica Britanica, relateaza The Telegraph, citat de Acontecer Cristiano.

Colonelul Sasha Milutinovic, sef al Departamentului de Religie al Comandamentului General al Armatei Serbiei a declarat ca aceasta masura ii va invata pe soldati sa respecte adversarul, in conformitate cu dreptul international.

„Sper ca niciodata sa nu mai vad crime de razboi in armata sarba. Acest proiect urmareste sa imbunatatteasca tratamentul si respectul pentru inamic”, a declarat colonelul.
 
„Cred ca Biblia nu va imbunatati numai codul moral ci soldatii vor crede si in viata vesnica, deoarece Biblia ne vorbeste despre iubirea lui Dumnezeu, astfel incat suntem decisi sa urmam aceste valori eterne”, a adaugat el. 

Colonelul a spus ca fortele sarbe au comis atrocitati in trecut pentru ca „am uitat de primii crestini. Biblia este cel mai bun ghid pe care oamenii il pot avea. Acum Evanghelia este noul nostru cod de conduita”, a incheiat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.