După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 noiembrie 2015

Jurnal de Nord.ro: Cinci copii de origine română preluați de Protecția Copilului din Norvegia, de la o familie din Bergen

O familie de origine română, din regiunea Bergen, a rămas, de câteva zile, fără cei cinci copii. Luni, 17 noiembrie, fetițele Eliana și Naomi au fost luate direct de la școală de către Protecția Copilului. În aceeași zi băieții Matei și Ioan au fost luați de acasă, în timp ce tatăl se afla la serviciu. A doua zi a fost luat și cel mai mic dintre copii, Ezechiel (de 3 luni) iar părinții au fost arestați preventiv pentru câteva ore.

La prima vedere, se pare că acuzația adusă părinților este de ”creștinism radical, că indoctrineaza copiii”.  Marius și Ruth Bodnariu s-au stabilit in Norvegia acum aproximativ 10 ani, sunt o familie creștină și au fost membri in Biserica Penticostală  din Bucuresti.

A fost lansată o petițe pe internet în care se solicită solidaritate și sprijin moral pentru cei afectați de această situație dramatică și consiliere juridică pentru reunirea familiei. Petiția are deja câteva mii de semnături. De asemenea, a fost înființată și o pagină de susținere pe facebook, unde există și fotografii cu familia Bodnariu.

Redăm în continuare extrase din mesajele transmise de către fratele lui Marius, Daniel Bodnariu, cel care a făcut public acest caz și care ține legătura cu părinții și cu opinia publică: 

Citeste tot: www.jurnaldenord.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.