După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 noiembrie 2015

Pastor Cristian Ionescu – Psihologia guvernului pseudo-democratic

În aceste zile, atenția noastră a fost captată de situația familiei Bodnariu din Norvegia care, dintr-o dată s-au trezit acuzați de ”radicalism creștin” și creșterea copiilor în ”îndoctrinare religioasă”. Li s-au răpit pur și simplu cei cinci copii și statul este stăpân absolut asupra vieții lor. Nu încep prin a observa că în condițiile create de statul-părinte, pe oricine doreștedumnealui să-l facă vinovat de călcarea unor norme sociale, acea familie n-are nicio șansă, va fi distrusă! Voi începe prin a spune că aceste guverne sunt considerate democratice, în țări libere, unde ne-am dus ca să trăim… mai bine, nu? În realitate, în spatele acestei măști, Legea devine premiza dictaturii și, cine face legile, acela dictează.
Legile sunt propuse și aprobate de guvern. Pe baza unor campanii electorale în care candidații reprezintă aceeași sferă de interes a puterii din umbră, nu mai contează cine câștigă. Pentru ca, zic din nou, puterea să controleze toate categoriile sociale, ea are exponenți care le reprezintă verbal pe toate. Ca aici în SUA unde candidații democrați zic ”hăis” iar cei republicani zic ”cea”. Certurile lor sunt un spectacol care să convingă masele că există pluralism politic, dar de schimbat nu se schimbă nimic. Iresponsabilitatea fiscală continuă de zici că partidele tradiționale se iau la întrecere, care cheltuie și împrumută mai mult, avorturile au atins cotele celui mai tragic genocid (crimă în masă, organizată legal) din istoria omenirii, homosexualii se căsătoresc, iar politicienii mint, fură, înjură și se desfrânează indiferent de uniforma pe care o poartă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.