După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 noiembrie 2015

Biserica Baptistă Kotima, Malawi


Ieri, duminică, am vizitat încă o biserică nouă, Biserica Baptistă "Kotima", din satul Kotima. Satul se află la o distanță de aproximativ 30 km de orașul Zomba, departe de drumul principal, de oraș și de tehnologie.

Aici am întâlnit un grup de oameni plini de bucurie, conduși de fratele păstor Fraction Chabwera. A fost un timp binecuvântat, am avut părtășie unii cu alții și cu Domnul.

Mi-a plăcut mult să văd organizarea lor în ceea ce privește lucrarea cu copiii. Acest lucru nu l-am observat prea des aici în Malawi, de foarte multe ori copiii sunt ignorați și nu se face absolut nimic pentru ei. Aici, însă, unul dintre frați i-a dus afară, unde și-au pregătit cântările și versetele biblice. Fratele i-a adus apoi înăuntru, și și-au desfășurat programul în fața bisericii, la fel cum se face și în România sau în alte locuri.

Continuarea pe www.mission2malawi.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.