După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Banchet Caritabil la Timișoara


Asociația Evanghelistică și de Caritate "Isus Speranța României" vă inivită marți, 18 Noiembrie 2014 de la ora 18, la Banchetul Caritabil "O ZI PENTRU CARITATE" care va avea loc la Restaurantul Valery 4 din Timișoara .


Evenimentul s-a născut în urmă cu 6 ani o dată cu pierderea pastorului și președintelui Asociației "Isus Speranța României", Petru Dugulescu, un om dedicat aproapelui și nevoilor sale. Din exemplul lui am învățat că s-ar fi bucurat ca dragostea noastră șă o manifestăm practic față de semenii noștri, slujind nevoilor lor.

Scopul acestei acțiuni este de a informa, sensibiliza și provoca românii să se implice în domeniul carității. Cei interesați să susțină financiar persoanele aflate în dificultate, o pot face donând în cadrul acestui eveniment special, dar și lunar sau periodic.

Orice ajutor este binevenit și încurajăm toți românii ca o zi din cele 365 ale anului să o dăruiască pentru caritate.


O seară de neuitat cu un program plin de surprize, însoțit de o licitație și tombolă.

Biletele de tombolă sunt disponibile de azi 20 octombrie 2014 și se pot achiziționa de la magazinul de caritate "Shop 4 Onesimus" ,situat pe str. Calea Dorobanților nr.16 (sediul Casei "Frații lui Onisim") sau de la Biserica Eclesia str. Mureș nr.1/3, Calea Șagului (Piața Doina, fostul cinema "Unirea").

Pentru orice alte informații ne puteți contacta la următoarele nr. de tel.: 
0726112528 Laurențiu Timiș 
0735 856 387 Andrea Iancu. 

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment lasând un mesaj sau sunând la numerele de telefon mai sus menționate. 

Cu recunoștință
Ligia Dugulescu- președinte al ISR
Laurențiu Timiș - director executiv al ISR
echipa ISR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.