După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy, Peru

 Dragii mei fraţi şi surori,
          
     Din nou am ocazia să vă mai scriu câteva rânduri despre mine şi despre lucrarea de aici. Dar, înainte de toate, aş vrea să vă mulţumesc pentru dragostea şi pentru rugăciunile voastre. „Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit”, spune Biblia. Şi noi, cei care credem în Cuvântul lui Dumnezeu, avem această oportunitate de a veni oricând înaintea lui Dumnezeu cu rugăciunile noastre, având credinţa că ele au puterea de a schimba mersul lucrurilor. În Biblie... de nenumărate ori întâlnim situaţii în care rugăciunea celor neprihăniţi făcea minuni. Eliberarea lui Petru din închisoare, minunile lui Dumnezeu făcute prin Ilie sau Elisei... şi multe altele. Rugăciunea este arma cea mai puternică a creştinului autentic. Şi mă bucur foarte mult că pot să ştiu fraţi şi surori alături de mine (poate pe unii dintre voi nici nu vă cunosc) care se roagă pentru mine. Fraţi şi surori care au experimentat adevărul versetului de mai sus, şi anume că rugăciunea are mare putere. Doresc ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din belşug pentru fiecare rugăciune înălţată la tronul harului. Şi, dorind să profit de această oportunitate, aş vrea să vă invit să ne unim din nou în rugăciune pentru câteva motive.

        Cred că vă mai amintiţi de comunitatea Sapani, unde fraţii noştrii au început o lucrare la un liceu între copii şi tineri, în cadrul orelor de religie. Dar când am venit, la începutul lui octombrie, am aflat că profesorii de acolo băgau beţe în roată să nu mai avem voie să intrăm acolo cu Evanghelia. Marţi, 13 octombrie 2015, Liviu împreună cu colegul nostru Manuel, cu preşedintele misiunii Segadores, pe nume Oscar, şi cu preşedintele Asociaţiei Evanghelice a tribului Ashaninka, pe nume Guiermo, au vizitat această comunitate având ca scop să stea de vorbă cu conducerea comunităţii Sapani. „Şeful” comunităţii nu are nimic împotrivă, dar trebuie să discute asta cu întreaga comunitate. Aşa că, pe data de 22 octombrie va avea loc această întâlnire unde va fi prezent şi fratele Guiermo. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să se atingă de inimile acestor oameni, astfel încât să avem posibilitatea să vestim Evanghelia printre ei.

   Pe data de 23-25 octombrie urmează să organizăm o conferinţă misionară aici, în Atalaya. Dorinţa noastră este ca Dumnezeu să mai atingă inima oamenilor şi să mai ridice oameni în lucrarea Sa. Nevoia este foarte mare, şi ar fi şi oameni cu potenţial care să se dedice lucrării Domnului. Rugaţi-vă cu noi ca Dumnezeu să binecuvânteze această conferinţă, să ne dea înţelepciune în organizarea conferinţei şi să folosească această conferinţă pentru a atinge inima celor care vor fi prezenţi şi să-i motiveze să se implice mai mult în această lucrare.

      Nu în ultimul rând, rugaţi-vă şi pentru mine. Satana mă încearcă în multe feluri şi, de când sunt aici, am simţit de multe ori atacul lui. Pentru că sunt hotărât să mă-ntorc pe termen lung, încearcă să mă descurajeze în toate modurile posibile. De data asta mi-a atacat din nou sănătatea. Astăzi m-am simţit mai rău toata ziua şi, spre seară, m-a apucat o durere puternică în piept. Nu ne gândeam că ar fi ceva serios, dar ne-am dus oricum la doctor, unde mi-au fost făcute analize şi rezultatul arată că am 
febră tifoidă. În seara aceasta deja am primit prima doză de tratament şi trebuie să mă duc la tratament în fiecare dimineaţă şi seară. Rugaţi-vă ca Domnul să-mi dea putere să am ochii deschişi să văd de ce mi-a permis această boală şi, în loc să pun întrebarea „Doamne, de ce?”, să pot să înţeleg ce vrea Domnul să mă înveţe prin această boală. Şi eu cred şi ştiu că, la momentul hotărât de El, îmi va da şi vindecarea. Rugaţi-vă să pot face faţă atacurilor celui rău şi să am putere să ies din această luptă învingător, împreună cu Mântuitorul meu.

            Vă mulţumesc din toată inima că îmi sunteţi alături şi vă veţi ruga în continuare. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi toţi.

        P.S. Îmi cer scuze celor care sunteţi maghiari că nu am scris şi în maghiară. Am branula în mâna stangă, într-o poziţie în care nu-mi permite să folosesc mâna pentru a scrie. Şi cu o singură mână e mai greu de scris. Şi fiindcă sunt şi mulţi români printre cei care se roagă pentru mine, era mai simplu de data aceasta să scriu doar în română. Sper că de data aceasta îmi înţelegeţi situaţia.

       
 Cu recunoştinţă, al vostru frate, Zsolti
 
           Atalaya, 


Zsolt Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limba maghiară, din Crasna, judeţul Sălaj.

  Contact: Tel: 0752145116, e-mail: nzsolty_22@yahoo.com

  Pentru susţinerea financiară este deschis următorul cont:
RO83BRDE320SV20936253200

Vezi şi prima:

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy


Vezi şi alte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.