După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace, dragi fraţi şi surori,

        Pe 26 octombrie am început training-ul despre care v-am spus în e-mailurile anterioare. Mulţumim Domnului, prin harul Său studenţii au apărut în număr de 10, aşa cum ne-am propus. Vă rugăm să vă rugaţi pentru cei care vor preda, pentru a fi inspiraţi prin Duhul Sfânt. Rugaţi-vă ca studenţii să fie atenţi şi să asimileze ceea ce Domnul doreşte ca ei să înveţe.

      După cum vă spuneam, faza teoretică durează o săptămâna şi o săptămână faza practică. Rugaţi-vă în special pentru faza practică, pentru ca Domnul să dea har, să deschidă Duhul să lucreze cu putere în noi şi prin noi.


   Rugaţi-vă pentru protecţia noastră fizică şi spirituală şi ca tot ce se predă să fie de folos pentru slava lui Hristos. Voi avea şi eu o sesiune scurtă despre evanghelizarea copiilor. Uday are mai multe sesiuni dintre care despre evanghelizare şi caracterul lui Dumnezeu. Rugaţi-vă şi pentru pregătirea pentru faza practică, mărturii şi toate lucrurile aferente conferinţei etc. Mai sunt şi alte subiecte şi alţi fraţi care vor preda, dar despre asta am să menţionez în alt mail.
          
     Vă îmbrăţisăm cu drag şi continuaţi să ne susţineţi în rugăciuni!
          

        Silvia şi Uday Bagdas


Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.


E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi scrisorile misionare ale Silviei Bogdas în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.