După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Dragi fraţi şi surori,
 
      Mulţumim Domnului că lucrarea continuă şi mergem în Mali. Continuăm să le împărtăşim copiilor Vestea cea Bună. Domnul atinge şi inimile adulţilor şi sunt câţiva care sunt deschişi şi vor să devină creştini. Ne rugăm să nu fie doar de pe buze şi să devină copii ai Domnului, pecetluiţi şi umpluţi de Duhul Sfânt. Vă rugăm să mijlociţi pentru aceasta, ca Domnul să ne dea înţelepciune să ştim cum să le împărtăşim dragostea Domnului. Sunt mulţi musulmani, aşa că ne-am bucura să ştim că vă rugaţi pentru trecere înaintea lor şi ca aceştia să continue să-şi lase copiii să vină la Domnul.

      Cât despre instruirea pe termen scurt, despre care vă spuneam în e-mailul trecut, pentru aceasta continuă pregătirile. Deja s-au înscris în jur de 7 studenţi. Ştiu că Domnul deschide inimile acestora şi mulţi pastori au răspuns foarte pozitiv şi au văzut nevoia de instruire şi motivare în vestirea Cuvântului.

  Continuaţi să vă rugaţi pentru noi pentru ungere, putere, înţelepciune şi călăuzire prin Duhul Sfânt în fiecare pas şi decizie. Mulţumim Domnului din inimă pentru Agenţia Kairos şi fraţii care ne susţin din spate. Domnul să răsplătească  din plin, deoarece fără sacrificiul dânşilor nu ar fi fost posibilă acestă instruire.

       Azi avem nevoie de rugăciune specială din partea voastră. Unchiul lui Uday a murit. A fost bolnav de cancer. Aş vrea să ştiţi că nu am stat indiferenţi faţă de acest suflet. Ne-am rugat pentru el, Uday i-a vestit Evanghelia acasă, foarte clar, însă inima lui tot impietrită a rămas. Eu am început să-i vestesc Cuvântul când era în spital, dar exact la punctul culminant a venit doctorul şi totul s-a întrerupt. Mă doare sufletul... şi aş vrea să-l scol din morţi să-i spun: „
vezi că  tot ce am spus este adevărat?” Toţi sunt hindu şi trebuie să participăm la înmormântare, altfel nu am fi un exemplu bun... şi dorim să arătăm, în felul acesta, dragostea Domnului, însă mai sunt multe suflete de răscumpărat din familia aceasta.

       Deci... vă rugăm să vă rugaţi  în special pentru protecţia Domnului peste noi! Au tot felul de ritualuri urâcioase şi dorim ca acestea să nu afecteze pe niciunul din noi.


            Vă îmbrăţişăm cu mult drag!
            Familia Bagdas 


Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.