După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

 Dragii noştri,

   Mulţumim mult pentru rugăciuni şi pentru mesajele trimise! Astăzi m-am simţit puţin mai bine şi m-am putut ridica mai uşor din pat. Neplăcerile cauzate de febra tifoidă au început să dispară încet, încet. Slavă Domnului... care ne vindecă!!!

        Mă simt foarte slăbită în continuare, cu dureri în tot corpul şi mai ales de cap şi stomac. Nu găsim încă în Atalaya tratamentul complet pentru brucelosis, a doua boală pe care doctorii mi-au găsit-o. Am nevoie de două antibiotice pentru aceasta şi nu se găseşte decât unul. Tratamentul este de lungă durată (câteva săptămâni) şi trebuie făcut bine pentru ca boala să nu recidiveze.

        Rugaţi-vă să aducă acest tratament în farmacia spitalului. Sunt deja 5 cazuri de boală în toată Atalaya şi medicul care era de gardă astăzi a spus că va face tot posibilul ca să fie adus. Dar suntem constienţi că deşi medicul are toată bunăvoinţa să ne ajute, lucrurile se mişcă tare lent în ţara aceasta, cu atât mai mult cu cât suntem aşa de departe de Lima. Avem nevoie ca Dumnezeu să ne trimită acest antibiotic cât mai curând posibil.             Până acum copiii sunt bine. Liviu de asemenea.

     Rugaţi-vă pentru noi ca să nu cădem de oboseală, ci să rămânem tari. Vă mărturisesc că nu este uşor să vedem că ori de câte ori ne întoarcem aici ne îmbolnăvim şi că cel rău ne pune piedici pe toate părţile.
       Mulţumim pentru că deşi sunteţi ocupaţi şi treceţi fiecare prin fel de fel de probleme şi încercări, vă găsiţi timp să citiţi acest mail şi să vă rugaţi şi pentru noi.


            
Vă suntem foarte recunoscători! Dumnezeu să vă răsplătească şi să vă ajute pe fiecare în problemele prin care treceţi.

            Cu preţuire,
            Amalia Acatrinei


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.

liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.