După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

 Dragii noştri,

          Mai avem câteva ore până să plecăm spre Atalaya. Ne aşteaptă un drum lung, aşa că ne-am bucura tare mult să ştim că vă veţi ruga pentru această călătorie. Chiar dacă e un drum pe care l-am făcut de zeci de ori, mereu plecăm cu inima strânsă, pentru că niciodată nu ştim surprizele pe care le putem întâmpina, iar cele 20-22 de ore cât ar trebui să dureze călătoria în mod normal ar putea fi mult mai multe. Rugati-vă în special pentru Debora, deoarece tranversarea munţilor la o altitudine de 5000 m e întotdeauna o provocare. Se simte rău la înălţime şi de la aerul condiţionat din autocar (are o sensibilitate la urechi şi i-a fost rău şi pe avion (călătorind spre Lima), ceea ce face ca această primă parte a călătoriei cu autocarul să fie o corvoadă. Cu camioneta e mai frumos şi mai liniştitor.

       Rugaţi-vă şi pentru Zsolty, tânărul ce a venit să ne viziteze şi care va sta cu noi până în decembrie. El a terminat şcoala Kairos şi a venit la noi pt a avea o experienţă pe termen scurt, cu posibilitatea de a lucra cu Segadores pe viitor, dacă Dumnezeu îi confirmă că aceasta e voia Lui pentru el. Ne dorim să se adapteze cu bine schimbărilor de toate felurile şi timpul petrecut cu noi să fie o experienţă înălţătoare, care să îi deschidă noi orizonturi şi să îi clarifice chemarea şi direcţia.

      Mulţumim pentru rugăciuni şi pentru însoţire în această mare aventură a credinţei. Dumnezeu să vă binecuvânteze din plin viaţa şi umblarea cu El şi El să îşi pună pecetea pe lucrul mâinilor noastre.

   Depinzând de internetul din Atalaya, încercăm să vă anunţăm cât mai repede posibil cum ne-a fost călătoria şi cum am găsit lucrurile acolo.

            Mult har şi putere în toate!

            Cu apreciere,
            Liviu şi Amalia


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.
liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.