După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

 Multă pace şi bucurii!
        
      Încep această scrisoare prin a vă cere să vă rugaţi pentru noi... În iulie am depus documentele pentru OCI, actul care îmi dă drept de şedere fără viză... şi miercuri am primit răspuns că nu mi se poate da acum, deoarece viza mea urmează să expire într-o lună. Mai întâi trebuie să aplic pentru o nouă viză şi apoi pot continua întreg procesul pentru OCI.  

   Dar problema cea mai mare este că paşaportul meu urmează să expire în ianuarie şi, pentru a-l reînnoi, am nevoie fie de 
carte de identitate valabilă (care mi-a expirat) fie dedovada unui permis de şedere în India pe o perioadă mai lungă de un an, ceea ce aş fi avut dacă mi se dădea OCI, dar acum nu am... Este o situaţie foarte grea pentru noi!

       Am fi putut să venim în ţară să le facem, dar copilaşul nostru nu are paşaport încă...

    Cei de la ambasadă mi-au spus că există varianta să trimit o procură specială în ţară, făcută la Delhi, la ambasadă, şi cineva de acolo să îmi ridice o nouă carte de identitate pe care să mi-o trimită  aici şi cu ea să fac un nou paşaport. Dar pentru procura aceasta este nevoie de nişte poze speciale care sunt greu de făcut în India... Vom încerca să le facem. Rugaţi-vă să găsim pe cineva care să poată să facă aceste poze astfel încât să fie acceptate la primărie... În acelaşi timp, săptămâna aceasta mergem şi la Calcutta, pentru a face paşaportul copilaşului nostru. În cazul în care varianta cu procura nu va merge, va trebui să venim în ţară....

      Mulţumim că vă veţi ruga pentru noi! În toate aceste lucruri ne încredem în Domnul că ne va ajuta şi ne va izbăvi din aceste probleme!
        
    Cu mulţumiri că ne sunteţi alături în rugăciuni şi cu speranţa unor veşti mai bune,


            Raja, Gabriela şi Baruch

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.