După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 3 octombrie 2015

Sărbătarea Mulțumirii la Biserica Quo Vadis Hațeg


Nemulțumirea este inerentă vieții. Oricine poate avea oricând motive de nemulțumire.
Cel mic pentru că nu are drepturi și libertate, cel mare că are slujbă, rate și facturi de plătit, cel bătrân că are ani mulți, boli adunate și sănătate puțină. 
Nemulțumirea are darul de a fi oarbă față de ceea ce are.

Mulțumirea este ruptă din rai.
Ea leagă în mod miraculous sufletul mai mult de Dădător decât de daruri, vede și prețuiește mai mult ceea ce are și verbalizează valoarea și bunătatea celorlalți. În mod uimitor, indiferent de circumstanțele vieții, mulțumirea găsește mereu prilejul pentru celebrare și bucurie.

Dumnezeu face mult bine. Dumnezeu face mult bine, la toată lumea. Cei mulți uită de binele făcut. Cei puțini însă, își amintesc de Făcătorul binelui. Cei mulți caută vindecarea, dar cei puțini caută pe Vindecător. Ei nu se mulțumesc doar cu darul vindecării, ci se întorc la El. Ei experimentează efectele miraculoase ale mulțumirii și intră în rezonanță cu ritmul doxologic al cerului.

Haideți să ne întoarcem la El și să-I mulțumim împreună, duminică, 4 octombrie ora 10.00 la Sărbătoarea mulțumirii, la sediul Bisericii Quo Vadis din Hateg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.