După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 octombrie 2015

Pastor Samy Tuțac – Papa Francisc corectat de o româncă în fața Sinodului de la Roma

În aceste zile la Roma se desfășoară Sinodul episcopilor catolici dedicat familiei. Din partea României s-a făcut remarcată, printr-o intervenție excepțională, doamna Dr. Anca Maria Cernea, reprezentantă a Asociației Medicilor Catolici din București, care le-a reamintit episcopilor catolici că Biserica lui Cristos trebuie să întoarcă lumea la Dumnezeu, nu să urmeze spiritul lumii. Foarte curajoasă abordarea acestei doamne, pe alocuri corectând unele intervenții publice ale Papei Francisc, generatoare de confuzie. 

Am sintetizat ideile majore ale acestui discurs istoric, cu convingerea că pot fi de folos pentru mulți.

•Harul lui Dumnezeu poate învinge orice circumstanțe.
•Cauzele principale ale crizei prin care trece familia sunt de natură spirituală și ideologică.
•Marxismul cultural încearcă să redefinească familia, identitatea sexuală și natura umană.
•Ideologia "progresistă" este de natură religioasă, gnostică și nu este altceva decât vechea ofertă a șarpelui din Eden.
•Datoria păstorilor este să-și avertizeze turma în privința acestei ideologii satanice prin care omul dorește să preia controlul și să-i ia locul lui Dumnezeu.
•Pentru că răul în lume vine din păcat și nu din inechitatea socială, misiunea principală a Bisericii este mântuirea sufletelor.
•Soluția pentru redresarea lumii este Evanghelizarea și Convertirea, nu un guvern mondial care să-și crească controlul.
•Lumea de azi are nevoie de adevărata eliberare, eliberarea de păcat și mântuirea sufletului.
•Biserica trebuie să spună lumii:"Pocăiți-vă și întoarceți-vă la Dumnezeu, căci Impărăția Cerurilor s-a apropiat de voi."
•Dacă Biserica Catolică va ceda în fața spiritului acestui veac, toate celelalte Biserici vor fi afectate.

Pentru cei care doriți să citiți întregul discurs, îl puteți găsi cu titlul "Biserică să nu urmeze spiritul lumii, ci să întoarcă lumea la Dumnezeu", pe episcopiabucuresti.ro. Este o mare încurajare să vezi că Dumnezeu are mai mulți oameni dedicați Adevărului decât ne-am așteptat noi.

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.