După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 octombrie 2015

Florin Ianovici – Când începe viața?

„Nu-mi pot face autobiografia pentru că nu mă interesează trecutul meu, pe care îl detest! N-am nimic comun cu mine în trecut. Ştiţi când începe viaţa mea? Acum când vorbesc cu dumneavoastră.” (Petre Ţuţea)

Trăind doar pentru tine , te condamni la moarte. Nu e ușor întotdeauna lângă semeni dar fără să iubești viața nu are înțeles.

Pe parcursul acestor două zile am interacționat cu atâția oameni. I-am urmărit atent în bucuriile, durerile și frământările lor. Și m-am smerit în fața acestui miracol numit: dragostea din Gologota. Nu am simțit povara oboselii, ci onoarea de a fi un copil de Dumnezeu chemat să aducă alinare.

Oamenii cu inima bună văd asemănările, dar oamenii cu inima tulburată văd doar deosebirile. Când privești pe aproapele tău, tu nu știi că de fapt privești văzându-te pe tine. Pentru cei curați toate sunt curate...!

Dacă suntem diferiți e pentru că ești ales de Dumnezeu să completezi ceva în celălalt. Lipsa lui, neputința lui, durerea sa e chemare ta din Hristos la a face bine. Și binele pe care îl faci e semnul că trăiești.

Nicând nu mă simt mai viu ca atunci când săvârșesc un bine celui de lângă mine.

Când începe viața? Când ochii și inima ta se deschid pentru aproapele tău.

Tu trăiești?
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.