După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 octombrie 2015

Emil Bartoş la Chişinău

În premieră, pastorul Emil Bartoş vine la Chişinău. Motivul acestei vizite sunt o serie de evenimente pentru dezvoltarea şi creşterea spirituală a creştinilor din cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste.
Primul eveniment de pe agenda fratelui Emil Bartoş este Conferinţa de Apologetică cu tema: “Predicarea Evangheliei în context ortodox”, găzduită în perioada 23-24 octombrie de Biserica “Sfânta Treime” din Chişinău. Pentru mai multe detalii daţi CLICK AICI.
Duminică, 25 octombrie, la serviciul de dimineaţă va sluji la Biserica “Speranţa”, iar seara la Biserica “Betel” din Chişinău.
De luni, până vineri, fratele Emil Bartoş va sluji studenţii Universităţii “Divitia Gratiae”.
Marţi, 27 octombrie, ora 18:00 vă invităm la seara de tineret a Biericii “Isus Salvatorul” din Chişinău, pe str. Sfântul Ilie 41.
Vineri, 30 octombrie, ora 18:00 întâlnire specială pentru pastori la Biserica “Speranţa” din Chişinău cu tema: “Autonomia Bisericii locale”.
Duminică, 01 noiembrie dimineaţa la Biserica “Emanuel” din Bălţi, pe str. Puşkin 77, ora 10:00. Duminică seara la Biserica Baptistă din Cricova.
Emil BARTOȘ este conferențiar universitar în Universitatea din București, România. A obținut o licență în inginerie de la Universitatea Politehnică din Timișoara, România, o licență în teologie și un doctorat în teologie de la Universitatea din Țara Galilor, Marea Britanie.
Teza lui de doctorat a avut ca temă “Conceptul de îndumnezeire în teologia ortodoxă răsăriteană”. Predă cursuri de teologie la nivel de licență, masterat și doctorat în domeniul teologiei istorice și dogmatice, în diferite școli din România și străinătate. Interesul lui pentru cercetare se concentrează pe relația dintre doctrine și principalele mărturisiri de credință creștine din istoria Bisericii, probleme teologice contemporane, teologie comparată, apologetică și conexiunile dintre sociologie și teologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.