După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 octombrie 2015

Alin Jivan – Jurnal din Kenia

Vezi și:


Zilele trecute am vizitat Tribul Batwa, din Kabale si Kisoro ( sud-vestul Ugandei) cunoscut si sub numele de pigmei.

Batwa locuiesc în colibe mici realizate în principal din bețe și iarbă.Am gasit acolo o saracie de nedescris, barbati si femei imbracati saracacios.

Am vazut copii dezbracati si desculti care alergau curajosi prin noroi pe o ploaie torentiala, doar ca sa primeasca dulciuri. Unii dintre ei erau acoperiti de noroi pe tot corpul, dar aveau un zambet dulce si vindecator.

Am vazut copii care isi duceau fratiorii si surorile in spate kilometri intregi, si copii de 4-5 ani carand caramiri pe cap.


Acestia traiesc departe de civilizatie, departe de tehnologie, nu au curent electric, sunt marginalizati si nu beneficiaza de respectul pe care il merita orice fiinta umana. De aceea noi le-am oferit respectul nostru si toata dragostea in Hristos Isus.

Cu ajutorul lui Dumnezeu si al celor care au donat pentru aceasta lucrare, s-a inceput constructia celei de-a 11-a casa, care va fi gata in cateva zile. Pe langa aceste case, in tribul Batwa din Kabale Misiunea Speranta a plantat o biserica.

Apoi, am impartit haine, dulciuri, mancare si ne-am bucurat impreuna de faptul ca suntem "una" in Hristos.

Noi am plecat, insa fratele nostru scump Daniel Muresan a decis sa ramana alaturi de ei pe o perioada indelungata.

Dani, a ramas in mijlocul lor deoarece impreuna cu Misiunea Speranta dorim sa construim o scoala, o clinica si un orfelinat, insa avem nevoie si de sprijinul dumneavoastra.

Toti cei care doriti sa sustineti acest proiect, puteti sa va alaturati noua.

Daca doriti sa faceti donatii gasiti mai multe detalii pe speranta.ro , sau puteti sa scrieti in privat.

Cu dragoste in Hristos Isus, Alin Jivan.

From Massai Mara - Kenia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.