După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 octombrie 2015

Adevărul.ro: Românul care a creştinat 30 de imigranţi musulmani în Australia: „Islamul va dori să se impună până acolo încât să interzică baconul la McDonald’s”

Fugit din România în 1978 după ce a trecut clandestin frontiera cu Serbia, Corin Isvernariu a ajuns în Australia. La aproape 40 de ani de la fuga sa din comunism, Corin a ajuns să lucreze cu imigranţi musulmani refugiaţi, la rândul lor, în Australia. În urma activităţii românului dintr-o tabără de refugiaţi din Melbourne, 30 de musulmani s-au creştinat.

Corin Isvernariu este originar din localitatea Ştinăpari (judeţul Caraş-Severin). În 1978, însoţit de un prieten, a trecut fraudulos frontiera pentru a fugi din comunism. În 22 decembrie 1978, la ora 12.30, cei doi fugari reuşeau să treacă graniţa şi au ajuns până în Belgrad, unde au fost prinşi. În acea perioadă o parte dintre fugarii români erau returnaţi în România, iar o parte erau lăsaţi să plece mai departe. Corin şi prietenul său au tras lozul câştigător. Au primit şansa să meargă în Australia, iar după analizele medicale şi verificarea lor amănunţită au fost urcaţi în avionul cu care au făcut patru escale până în Australia. „Visul meu era să ajung în America, la San Francisco. Când mi s-a oferit şansa să merg în Australia, am acceptat gândindu-mă că de acolo pot ajunge mai uşor în America. Important era să scap din Belgrad”, a declarat Corin.

Ajuns în Australia, Corin a locuit într-un hostel construit special pentru imigranţi. „Cazarea şi mâncarea erau gratuite atâta timp cât stăteai să înveţi engleza. Când te angajai, puteai să locuieşti în continuare acolo, dar plăteai chirie”, a explicat românul sistemul de primire a imigranţilor ajunşi în Australia în 1978. Primul job al lui Corin a fost de muncitor necalificat la fabrica de maşini Nissan. După nouă luni în Australia, bărbatul a cunoscut-o pe soţia sa, stabilită acolo din 1973. În 1983 a vizitat pentru prima dată şi America, dar nu îşi mai dorea să ajungă acolo. Viaţa în Australia era mai bună decât în America. Corin Isvernariu a absolvit în 1993 teologia la Melbourne University, fiind angajat ca pastor al unei biserici baptiste române din Melbourne. Ulterior a ajuns pastor al unei biserici baptiste australiene.  
Citeste mai mult: adev.ro/nvjqd6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.