După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 octombrie 2015

Adevărul.ro: Brian Cox, vicepreşedintele Institutului pentru Diplomaţie şi Religie din Washington: „România poate juca un rol important în diplomaţia internaţională”

Brian Cox, vicepreşedintele Institutului pentru Diplomaţie şi Religie din Washington, un ONG specializat în medierea neînţelegerilor dintre grupuri religioase aflate în conflict, a venit în România pentru a discuta cu oficiali români o eventuală colaborare în domeniul „diplomaţiei prin credinţă”.

Prezent în România, vicepreşedintele Institutului pentru Diplomaţie şi Religie din Washington DC, Brian Cox, care este şi profesor la Pepperdine University, a oferit un interviu pentru „Adevărul” în care a vorbit despre „diplomaţia prin credinţă”, rolul religiei în confilctele armate, situaţia din Siria, dar şi criza imigranţilor din Europa. Brian Cox, care i-a pus la aceeaşi masă pe musulmani şi creştini sau pe musulmani şiiţi cu musulmani suniţi şi chiar pe creştini aflaţi în conflict cu alţi creştini, consideră că România are un rol esenţial în diplomaţia internaţională, acesta fiind şi motivul pentru care şi-a declarat intenţia de colaborare cu autorităţile române.

 „Natura muncii pe care o facem este o diplomaţie pe bază de credinţă. Încercăm să aducem credinţa şi în domeniul politicii, cu scopul de a aduce pacea, reîmpăcarea”, a explicat Brian Cox misiunea ONG-ului pe care îl conduce din postura de vicepreşedinte. Cu misiuni de pace în conflictul de la Caşmir dintre India şi Pakistan, Siria sau Sudan, Brian Cox şi oamenii săi au reuşit să pună la aceeaşi masă membri ai unor comunităţi religioase aflate în conflict, pornind de la principii valabile în toate religiile. „La baza a ceea ce facem este reconcilierea pe bază de credinţă. Nu este o formă de negociere politică. Când aduci părţile beligerante la discuţii, există un element de ostilitate şi dacă inimile nu sunt pregătite nu vor putea rezolva problemele. Diplomaţia prin credinţă nu e acelaşi lucru ca negocierea politică. În negocierea politică este să obţii cât mai mult de la celălalt”, a declarat Brian Cox.

Citeste mai mult: adev.ro/nwu632

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.