După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 23 septembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

  Dragi prieteni,

        Am ajuns cu bine în Belgia, prima noastră escală spre Peru. Vom rămâne aici până duminică, iar apoi ne vom continua călătoria spre Lima. Spre junglă plănuim să plecăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, la sfârşitul acestei luni.

        Vrem să vă mulţumim  încă o dată tuturor acelora care aţi făcut ca şederea noastră în România să fie frumoasă şi plăcută.

        Mulţumim celor care v-aţi făcut timp să ne ascultaţi, să vă bucuraţi sau să plângeţi împreună cu noi, pentru încurajări, sfaturi, gânduri frumoase, pentru momentele de părtăşie în care ne-am simţit întăriţi în credinţă.

         Mulţumim pentru momentele de relaxare şi odihnă şi pentru tot ce aţi făcut pentru copilaşii noştri în vreun fel sau altul. 

      Mulţumim celor care aţi pus la dispoziţia noastră din lucrurile voastre (maşină, casă, etc.) şi celor care ne-aţi primit în casele voastre. Ne-am simţit aşa de bine la fiecare dintre voi!

         Mulţumim celor care ne-aţi sunat la telefon ca să ne uraţi bun venit acasă, drum bun la plecare... sau doar ca sa ne întrebaţi ce mai facem. 

     Mulţumim celor care aţi ales să împărtăşiţi cu noi din experienţele, trăirile sau problemele cu care vă confruntaţi. Aceasta ne face să ne simţim în continuare parte dintre voi şi înseamnă aşa de mult pentru noi!

         Mulţumim pentru atâtea alte lucruri pe care le-aţi făcut pentru noi şi nu le-am pomenit aici. Vă suntem aşa de recunoscători!

       Ne rugăm ca Dumnezeu să vă răsplătească din belşug!!!

     Cu multă dragoste,

       Liviu şi Amalia


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.
liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.