După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 23 septembrie 2015

Pastor Samy Tuțac – Rugăciune pentru Președintele Iohannis



•Consiliul European, unde va susține poziția României cu privire la problema refugiaţilor.

•New York, la summitul ONU, unde vor fi luate decizii cu privire la eradicarea sărăciei, contracararea extremismului violent sau consolidarea egalităţii de gen.

•Washington, la Casa Albă, unde se va întâlni cu vicepreşedintele american Joe Biden.

În timpul vizitei în Statele Unite, președintele Klaus Iohannis, se va întâlni și cu comunitatea românească din America.

Este o bună ocazie pentru creștinii de orice confesiune să fie alături de Președintele Iohannis, susținându-l în rugăciune. Să ne rugăm pentru protecție, călăuzire în decizii, claritate în prezentarea opiniilor și pentru o poziție demnă în susținerea intereselor României. Dumnezeu să binecuvânteze România și pe Președintele nostru! “Inima regelui este în mâna DOMNULUI, El o îndrumă ca pe cursul unei ape, oriunde vrea El. Omului i se par drepte toate căile lui, dar Cel Ce cântărește inimile este DOMNUL.” (Proverbe 21:1-2 NTR)
Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.