După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Fotbal, rugăciune şi credinţă la echipa naţională a Braziliei

Poate exista vreo legătură între credinţa creştină şi sportul de performanţă în general şi fotbal în particular? Cei mai mulţi probabil sunt înclinaţi să spună NU şi au argumente care să le susţină afirmaţia. De obicei atât în sport cât şi în alte domenii sociale, faima, banii şi vedetismul nu fac casă bună cu credinţa creştină autentică. Probabil că întrebarea trebuie pusă sub altă formă: se poate să fii şi sportiv de performanţă şi să fii în acelaşi timp şi un bun creştin? Este greu dar nu este imposibil. Avem câteva exemple, deşi nu toţi aceştia au putut să se menţină până la capăt, dar pentru acei care au reuşit, am tot respectul şi admiraţia.
Ultimul exemplu al acestei simbioze ciudate vine tocmai de la echipa naţională de fotbal a Braziliei, care la recenta convocare a acesteia, pentru un meci amical cu Statele Unite, a avut o întrunire de rugăciune. Călătoria echipei la Boston, a contat cu prezenţa în rândurile sale a unui pastor evanghelic, care i-a condus pe cei care au dorit să participe, într-un serviciu de rugăciune şi părtăşie creştină.
Continuarea pe www.benidradici.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.