După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 18 septembrie 2015

Florin Ianovici – Faceți-vă rost de o…viață!

Amos 5:14 "Căutaţi binele, şi nu răul, ca să trăiţi şi ca astfel, Domnul, Dumnezeul oştirilor, să fie cu voi, cum spuneţi voi! "

Deși eu pot fi mai jos decât mulți oameni, nimeni nu poate fi mai sus decât Tatăl meu ceresc. Și câtă vreme El ne iubește, aceasta este tot ce avem nevoie.

Sunt oameni care chinuiesc viețile altora pentru simplu fapt că ei nu trăiesc. Orice bârfă, orice răutate, orice palmă peste obraz semenului este neputința de ați trăi propria viață.

Cei incapabili să iubească aruncă ocară, seamănă neâncrederea, sulfă amenințarea pentru ca prin aceasta să simtă și ei că trăiesc, chiar dacă o fac pe spinarea brăzdată a altora. Însă viața este zidire, alergare, trudă, vis și lacrimi.

Cel ce trăiește va greși de multe ori, uneori va răni persoane apropiate, va dezamăgi dar acesta e viața însăși cu bine și cu greu.

Important e să continui să iubești, să te străduiești să îți împlinești destinul și să te bucuri de cei ce aleargă alături de tine pe drumul vieții.

În dragoste îi sfătuiesc pe cei ce aruncă cu pietre, pe cei care sunt demolatori de profesie: faceți-vă rost de o viață ca să trăiți. Nu mai chinuiți viețile altora. Puteți începe de la Golgota unde Viața moare ca viața să se nască.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.