După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 18 septembrie 2015

Eveniment fără precedent în China comunistă: Mii de creştini se roagă 24 de ore pe zi

Mii de crestini se aduna intr-o provincie din nord-estul Chinei pentru o actiune de rugaciune fara precedent timp de 24 de ore, sapte zile pe saptamana.
Ceea ce a inceput ca o mica intalnire in urma cu sase ani a devenit o initiativa unica si fara precedent, care reuneste sute de biserici din intreaga tara pentru rugaciune non-stop. Guvernul chinez a interzis televiziunilor nationale sa difuzeze imagini de la serviciile de rugaciune, insa CBN News a primit exclusivitate pentru un reportaj.
De ani de zile, guvernul chinez incerca sa distruga crestinismul. La sfarsitul anului 1940, aproximativ 500.000 de crestini au fost ucisi din cauza credintei lor. Cateva zeci de ani mai tarziu in China (desi oficial este o tara atee), crestinismul este religia care inregistreaza cea mai rapida crestere.
O viziune pentru rugaciune
„Am avut un vis in care, intr-o zi putem sa ne rugam impreuna pentru China si pentru biserica crestina din intreaga lume”, a declarat liderul serviciilor de rugaciune, Ha Bining.
Acesta, impreuna cu sotul sau Kai Feng sunt initiatorii acestei miscari profunde pentru recunoasterea lui Dumnezeu in China.
In anul 2000, cei doi crestini au avut visul de a transforma aceasta provincie din nord-estul Chinei intr-un loc de rugaciune.

„Lacrimile noastre au cazut ca ploaia si am inceput sa ne rugam”, a declarat Bining pentru CBN News.
„Dumnezeu ne-a dat viziunea pentru a determina bisericile din China sa fie unite timp de 24 de ore pentru rugaciune atat pentru tara noastra cat si pentru lume”.

Noua ani mai tarziu, la 30 iunie, dupa ce au construit un lacas de inchinare pe proprietatea lor, cuplul a trimis e-mailuri si SMS-uri la prieteni si la pastori carora le-a facut invitatia de alua parte la un serviciu de rugaciune comuna.
„Noi nu stiam cati vor da curs invitatiei noastre. Ne-am rugat sa vina oameni din cel putin sapte biserici. Spre surprinderea noastra 70 de biserici ni s-au alaturat in acea zi”, a declarat Ha Bining.
CBN News, a prezentat un videoclip al acestei prime reuniuni de rugaciune. „Sa ne rugam pentru copii, pentru ca sufletele lor pot fi vindecate aici. Slava acestei Case va fi mare. Aici putem castiga multe suflete. Sa fie noua lumina care sa lumineze China si intreaga lume”, se roaga un credincios.
Centrul de rugaciune a fost infiintat in iunie 2009. De atunci, 617 biserici din China s-au inregistrat pentru a se ruga 24 de ore pe zi. Bining a declarat ca acest centru de rugaciune are trei obiective principale:
„In primul rand, aici va fi un loc in care oamenii pot face pace cu ceilalti. In al doilea rand, vrem ca aceasta biserica sa fie un loc care sa ajute oameni sa-L cunoasca pe Dumnezeu, si, in al treilea rand vrem sa fie un loc unde oamenii sa se pocaiasca si sa faca pace cu Dumnezeu.”
Crestini din peste 100 de tari au vizitat pana acum centrul de rugaciune. „In fiecare zi primim oaspeti din intreaga lume. Este atat de minunat sa vezi cum se roaga atatia oameni impreuna”, a declarat Jian Yanchang, unul din coordonatorii rugaciunii 24 de ore/7 zile pe saptamana.
Cand comunistii au preluat puterea in 1940 erau aproximativ 4 milioane de crestini in China. Astazi, in intreaga tara sunt peste 100 de milioane de adepti ai lui Isus Hristos, mentioneaza Malinateo Cristiano.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.