După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 septembrie 2015

B1.ro: Centrul Creştin Bucureşti, contracte de peste 2,5 milioane de euro cu Primăria Sectorului 6


Centrului Creştin Bucureşti a obţinut, de la Primăria Sectorului 6, peste 11 milioane de lei, adică mai bine de 2,5 milioane de euro, în urma atribuirii unor contracte publice, din anul 2009 și până în prezent.

Fostul edil, Cristian Poteraş, condamnat la 8 ani de închisoare, a finanţat cu peste 7 milioane de lei asociaţia religioasă, în timpul mandatului său, pentru site-uri, materiale de promovare, traininguri și microbuze. 

În schimbul banilor, Centrul Creștin a oferit o masă gratuită la 250 de săraci din Sectorul 6 și a sprijinit educațional 100 de copii proveniți din familii fără posibilități, notează cetateanul.ro.

Centrul creştin din Capitală este condus de Ioan Ceuţă, nimeni altul decât cel care l-a botezat pe fostul ministru Cristian David, care a avut probleme cu justiţia într-un dosar de corupţie.

Între anii 2009 şi 2010, s-au dus de la Primărie aproximativ 1,2 milioane de lei la asociaţia religioasă, o susţinere financiară care i-a adus prosperitate. 

Pastorul Ceuţă recunoaşte că dezvoltarea asociaţiei a început odată cu obţinerea contractelor de la Primăria condusă de Cristian Poteraş.

"Eu dădeam duminica o ciorbă gratuită oamenilor săraci. Poteraș m-a rugat să dau mâncare caldă de luni până vineri. Acum vin și 250 de persoane să mănânce aici. Majoritatea, 98%, sunt ortodocși, restul sunt de alte culte. Este mai mult un gest de suflet acum, pentru că Primăria a rămas în urmă cu un an cu plățile", a spus Ioan Ceuță, șeful Centrului Creştin Bucureşti.

Continuarea pe www.b1.ro
  • N.R.: NewsNet Creștin a solicitat pastorului Ioan Ceuță un punct de vedere asupra celor relatate în acest articol. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.