După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 august 2015

Ziare.com: A fost descoperită intrarea în orașul biblic Gath, locul de origine al lui Goliat


Ramasitele unor porti masive, descoperite in Israel, ar putea marca intrarea in orasul biblic Gath, care in perioada sa de glorie era cel mai mare centru urban din regiune.

Orasul Gath a fost ocupat pana in secolul IX i.Hr. In mentiunile biblice, filistinii, dusmanii de moarte ai israelitilor, conduceau acest oras. In Vechiul Testament orasul Gath este mentionat drept locul de origine al uriasului Goliat, temutul razboinic ucis de viitorul rege israelit David cu o prastie, arata Live Science.

Noua descoperire dezvaluie un fragment din stralucirea de odinioara a acestui oras antic al filistinilor, conform arheologului Aren Maeir, de la Universitatea Bar-Ilan din Israel, coordonatorul echipei de arheologi.

"Cunoastem faptul ca orasul filistin Gath era foarte mare in secolul X i.Hr., poate cel mai mare oras din regiune in acea perioada. Aceste fortificatii monumentale demonstreaza cat de mare si de impunator era acest oras", a declarat Maeir pentru Live Science.

Continuarea pe www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.