După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 23 august 2015

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

    Pace,

   Vă mulţumim din adâncul inimii pentru că vă rugaţi necontenit pentru noi. Domnul să vă binecuvânteze pentru susţinerea şi dedicarea cu care mijlociţi pentru noi şi lucrarea de aici.

    De data aceasta vă scriu pentru a împărtăşi cu voi un alt motiv urgent de rugăciune. Este vorba despre planul guvernului de a închide toate orfelinatele creștine.

     Şi noi ne îngrijim de nişte copii şi tocmai am primit un telefon de la şcoala lui Som, unul dintre copii, punându-ni-se tot felul de întrebări dușmănoase.

     Rugaţi-vă pentru ocrotirea lui Dumnezeu! Şi, dacă este voia Lui ca să suferim pentru o facere de bine, fie ca El să ne dea putere.
Som este din Nepal şi este orfan de ambii părinți.

     Mai sunt şi alţi copii de care ne îngrijim, iar situaţia de acum se complică foarte mult dacă, într‑adevăr, nu vom mai avea voie, legal, să le purtăm de grijă. Ne rugăm ca Dumnezeu să nu îngăduie împlinirea acestor planuri!

    Rugaţi-vă împreună cu noi ca biruinţa să fie a Domnului şi aceşti copii să poată avea parte şi în continuare de dragostea şi purtarea noastră de grijă! Îi punem în mâinile Domnului pe ei şi problema aceasta!

     Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să fie cu noi, toţi!

       Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.