După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 august 2015

Pastor Ionel Tuțac – Bisericile din garaje (Jurnal de misiune)

Ne aflăm în Sudul României - sălbatic, prăfuit, arid spiritual. Credincioși puțini, tradiție și superstiție multă. Am vorbit cu peste 300 de oameni în Popești-Leordeni și alte câteva sute ne așteaptă aici și în Pantelimon, două localități cu mai mai puțin de 25 000 de locuitori. 
Am întâlnit atâta foamete – nesățioasă, după Cuvânt și lucrători puțini și singuri. Prea singuri, când atâta belșug și înghesuială este la amvoanele noastre.
Suntem pentru patru zile în zona de Sud, lângă București, împreună cu un grup de 13 lugojeni, ca să facem evanghelizare pe stradă, activități cu copiii și mai ales, să îi încurajăm pe pastorii și pe misionarii din zonă.
În urmă cu nouă ani, în Pantelimon pastorul George Țone a început o biserică într-un garaj. Apoi, după ce numărul membrilor a crescut, frații au mai cumpărat încă două garaje. Au aranjat o sală pentru școală duminicală cu copiii și una pentru mese, ca să poată să le ofere o masă celor care veneau duminică la biserică. Mulți sunt atât de săraci și necăjiți, încât nu ai cum să îi trimiți așa flămânzi acasă.
Pastorul George Țone ne poveștește despre începuturile acestei biserici din garaje: ”când am luat terenul pentru biserică, au venit 7 preoti, de la 7 mânăstiri, cu 7 steaguri, ca să ne blesteme. Dar Domnul ne-a dat izbândă și lucrarea nu s-a oprit, ci a crescut”.
Suntem în prima zi de misiune, însă deja avem multe de povestit. Am împărțit aproape 300 de Nou-Testamente, pliante și CD-uri cu emisiuni cu mărturii de la Radio Vocea Evangheliei Timișoara. 
Într-o zonă săracă, fără biserici impunătoare, Biserica lui Cristos crește, chiar și în garaje. Dumnezeu lucrează aici cu putere, însă vrea să o facă prin mine și prin tine. Nu sta indiferent acasă!

Pastor Ionel Tutac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.