După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 august 2015

✔ Botez la Biserica Baptistă Golgota din Jamu Mare, județul Timiș

Biserica Baptistă Golgota din Jamu Mare s-a bucurat duminică, 16 August, la serviciul de dimineață de o sărbătoare deosebită. Prin mila și harul lui Dumnezeu patru persoane și-au mărturisit public credința în Domnul Isus Cristos și au încheiat legământ cu El în apa botezului. 

Serviciul de închinare a început cu un timp de rugăciune condus de pastorul Traian Dejeu, în vîrsta de, aproape, 87 de ani. 

Au fost invitați să slujească, prin cânare, grupul Gospel Sound, iar Cuvântul Evangheliei a fost vestit de pastorul Samy Tuțac, de la Biserica Baptistă Baptistă Betel din Timișoara. 

Alături de Biserica locală au participat la serviciul de închinare musafiri din alte biserici din zonă, dar și din Germania și invitați din localitate. 

Botezul a fost oficiat de pastorul bisericii, Ghită Sporea. A fost o zi călduroasă, dar a fost multă bucurie la Jamul Mare și, desigur, în cer. 
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.