După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 iulie 2015

Pastor Samy Tuțac - De ce își pierd bisericile în mod inutil cei mai buni viitori lideri?

Ce ne facem cu tinerii minunati care se află în Bisericile locale încercând să afle misterul adevăratei slujiri. Acești tineri minunați care încep cu o inimă inocentă înaintea lui Dumnezeu și cu o atitudine de încredere față de Biserici. Ei îl iubesc pe Cristos și iubesc Biserica, dar teama mea este că atunci când Biserica se împotmolește în bârfă și ineficiență, ei se vor duce acolo unde apa curge mai liber. 

Acești tineri minunați, viitorii lideri ai Bisericii, caută structuri care favorizeză dezvoltarea relațiilor, care sunt canale pentru apa vie din cer și care oferă hrană din Pâinea Vieții. Însă dacă adevărata viață este o chestiune secundară pentru o structură bine intenționată, dar care este foarte birocratică, pare politizată, coruptă și rănește oamenii, atunci acești tineri minunați își vor cere scuze și vor pleca. 

Unul dintre motivele pentru care scriu, chiar cu riscul de a deranja, este cel de a stimula oportunități mai mari în cadrul Bisericii locale pentru acești tineri de orice vârstă. Viitorul nostru va fi mai luminos atunci când ei vor avea experiențe în cadrul structurilor Bisericii locale și nu vor fi, ca mulți alți împărați copii, otrăviți înainte de-a ajunge să slujească într-un mod remarcabil. Trebuie să ne dorim din toată inima ca acești tineri minunați să fie productivi în cadrul Bisericilor noastre locale, nu alungați din ele. Și trebuie să ne dorim asta, chiar cu prețul structurilor noastre.

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.