După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 iulie 2015

Florin Ianovici – Nu vă mirați, fraților…!

„A fost amuzant să văd contrastul dintre lacrimile protestatarilor care se gândeau că răul s-a abătut asupra orașului lor și lacrimile de fericire ale participanților la inaugurare, bucuroși că în sfârșit li se realizează visul libertății pentru care au luptat atât de mult." Citatul îi aparține lui Doug Mesner, unul dintre fondatorii Templului Satanic care a inaugurat statuia lui Baphomet, în Detroit.
Iată libertatea pe care o doresc unii: libertatea de a arde biblia, de a etala homosexualitatea, de a batjocori moralitatea. Ceva nou? Nicidecum: Isaia 14:13 "Tu ziceai în inima ta: ‘Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei; "
Este timpul să privim adevarată față a lumii: Luca 10:3 "Duceţi-vă; iată, vă trimit ca pe nişte miei în mijlocul lupilor. " Puterea noastră nu e data de un guvern pământesc, nici de drepturile conferite de legile țării, nici de sistemul de securitate al armatei sau forțelor de ordine, ci de faptul că oile au Păstor. Tăria mea ca miel nu stă în puterea mea – mielul e cel mai neajutorat animal –, ci în puterea Păstorului cel bun.
Nu libertatea este temeiul proclamării Evangheliei Împărăției lui Dumnezeu, ci dragostea pentru Hristos. Că va fi sau nu libertate, că va fi sau nu ușa legii deschisă pentru propovăduire e deja limpede: curând se va închide. Dar inima mea și dragostea vie pentru Mântuitorul Isus nu poate fi încuiată de nimeni câtă vreme eu mă păstrez curat.
După acest asalt al imoralității care își dorește fundament legal, urmează următorul asalt: creștinii să fie reduși la tăcere. Dar noi știm că ei nu pot tăcea pentru că dragostea de Dumnezeu este mai puternică ca orice. Și pas cu pas vom ajunge la momentul profețit de Domnul Isus: Marcu 13:9 "Luaţi seama la voi înşivă. Au să vă dea pe mâna soboarelor judecătoreşti şi veţi fi bătuţi în sinagogi; din pricina Mea veţi fi duşi înaintea dregătorilor şi înaintea împăraţilor, pentru ca să le slujiţi de mărturie. "
Așa că în loc de încheiere, voi lăsa Biblia să vorbească: 1 Ioan 3:13 "Nu vă miraţi, fraţilor, dacă vă urăşte lumea. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.