După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 iulie 2015

♫ 70 de ani de osanale: Moment aniversar - Corul Bisericii „Golgota” din Ceadîr-Lunga, Republica Moldova

Corul Bisericii „Golgota” din Ceadîr-Lunga înregistrează anul acesta 70 de ani de istorie. Cu acest prilej, alături de oaspeţii din Comunitatea Bugeac, Bălţi şi Chişinău a sărbătorit şi listat cele 7 decenii de file istorice.
La bucuria Bisericii „Golgota” a fost prezent secretarul general al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste (UBCEB), Nicolae Vozian, pastorul Bisericii „Betania” din Bălţi, Andrei Malanciuc, pastori şi membri din Bisericile Baptiste din Comunitatea Bugeac precum: „Harul” din Ceadîr-Lunga cu pastorul Ioan Vasile, Biserica „Golgota” din Basarabeasca cu patsorul Ion Secară şi pastorul Bisericii Baptiste din Vulcăneşti, Stefan Anghelicev.
În mesajul său către sărbătoriţi şi oaspeţi, Nicolae Vozian a citat Psalmul 70:22-23, care aparent a fost scris pentru acest eveniment:
“Şi Te voi lăuda în sunet de lăută, Îţi voi cânta credincioşia, Dumnezeule, Te voi lăuda cu harpa, Sfântul lui Israel! Când Te voi lăuda, voi fi cu bucuria pe buze, cu bucuria în sufletul pe care mi l-ai izbăvit”.
Cu mesaje de felicitare au venit şi pastorii, Andrei Malanciuc din Bălţi şi Ştefan Anghelicev din Vulcăneşti.
Pentru serviciul de aniversare, corul Bisericii „Golgota” a antrenat în repetiţii şi programul de sărbătoare 70 de corişti din toate generaţiile. La fel ca şi acum 70 de ani, leviţii de ieri şi de azi, au interpretat cântări din anii 50 – 60, provocând fiori şi amintiri în inimile celor prezenţi la sărbătoare.
Continuarea pe www.baptist.org.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.