După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 iulie 2015

Florin Ianovici – Magda? Am dat-o înapoi…!

2 Corinteni 1:5 "Căci, după cum avem parte din belşug de suferinţele lui Hristos, tot aşa, prin Hristos avem parte din belşug şi de mângâiere."
Fie că suntem săraci sau bogați, tineri sau bătrâni, toți avem un belșug pe care nu ni-l dorim: suferințele.
Dar deși pare greu de înțeles eu am ales să țin lacrimile și tăcerile pentru mine în timp ce zâmbetele și cuvintele sunt pentru semeni. Nu voi risipi lacrimile în fața celor ce nu le pot cântări, ci doar înaintea Celui ce le poate vedea și înțelege.
Belșugul de suferințe devine al lui Hristos prin rugăciune, prin Scripturile Sfinte, prin slujire și părtășie. Mulți nu știu ce să facă cu suferința și nu o duc la picioarele lui Hristos. Vorbește cu Dumnezeu despre necazul tău, despre rana ta și atunci belșugul de suferințe va fi urmat de belșugul de mângăieri în Hristos.
Barbu Delavrancea spunea: ,,nu ştiu ce e durerea căci n-am cunoscut plăcerea; nu plâng, căci n-am râs niciodată…’’ Doar cel ce a iubit va ști ce e durerea, doar cel ce trăiește știe ce e moartea, doar cel ce cunoaște lumina va ști ce este întunericul. Nu poți fugi de viață sperând că vei trăi. Nu poți cunoaște bucuria ocolind durerea.
Nu suferința este certificatul de maturitate, ci modul cum o stăpânești. Un om puternic nu fuge de suferința dar nu lasă suferința să îi încuie sufletul, ci face din suferință un izvor pentru pustiul aproapelui.
Focul lămurește aurul și argintul. Dacă vrei să știi ce ești și cât ești în Dumnezeu, focul te va lămuri. Pe unii fericirea îi întunecă, dar altora focul le dă strălucire. Fără cuptor nu aflăm nicioadată, cu adevărat cine suntem, în ce credem și cât cântărim în credință.
Zilele acestea sunt mai grele. Dar mă întărește cuvântul care spune: 1 Corinteni 4:7 "Căci cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care să nu-l fi primit? Şi dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca şi cum nu l-ai fi primit?" Și Magda a fost un dar primit de la El. Dar vine o zi când trebuie să spunem ca Epitect: ,,nu spune niciodată despre ceva; l-am pierdut, ci l-am dat înapoi. Ţi-a murit un copil, l-ai dat înapoi; ţi-a murit soţia, ai dat-o înapoi; ţi s-a luat moşia, ai dat-o înapoi.’’
Magda? Am dat-o înapoi…!
Florin Ianovici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.