După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 iunie 2015

Iosif Ţon - O nouă etapă

În duminica din 16 noiembrie, 2014, când nimeni nu se mai aştepta la vreo minune, în câteva ore de la începutul după amiezii, Duhul lui Dumnezeu a suflat peste minţile românilor, care au dat buzna la urne, şi-au aruncat în ele votul şi…au schimbat cursul istoriei. Cine ar fi crezut că românii vor vota pentru un străin de neam şi de religie? Un neamţ şi un credincios evanghelic luteran a devenit Preşedintele României!
Pentru cei ce ştiu citi în lumea spirituală, era semnul că Dumnezeu nu a abandonat poporul român, ci că are încă de lucru cu el!
Noul Preşedinte, omul lucrului bine făcut, nu s-a grăbit să facă ordine după vechile metode româneşti. El a aşteptat ca întâi să-şi facă justiţia lucrul ei. Căci Dumnezeu, cu câţiva ani în urmă, ridicase un grup de procurori tineri incoruptibili şi neînfricaţi, adunaţi în Direcţia Naţională de Anticorupţie (DNA) – cuvintele de spaimă ale tuturor corupţilor, începând chiar cu cei de la vârful piramidei jefuitorilor! Şi Domnul Iohannis ştia că aceşti procurori îşi fac bine treaba, dar le trebuie timp ca să o facă cum trebuie. Între timp, se vedea clar că toţi corupţii din Parlament s-au coalizat în jurul stâlpului lor, Victor Ponta, şi că pregăteau lovitura prin care să nimicească justiţia. Nerăbdătorii numai că nu strigau la Preşedinte să facă ceva. Dar Preşedintele ştia că DNA-ul îşi face lucrul, şi-l face bine.
Şi iată a doua minune istorică: pentru prima dată un Prim Ministru în funcţie este pus sub acuzaţie pentru o listă lungă de fapte penale!  Stâlpul corupţiei a fost doborât. Procurorii au biruit, acţionând înainte ca complotul anti-justiţie să dea lovitura! De acum, calea spre curăţenia generală este larg deschisă.
Şi până acum, cei ce s-au implicat în corupţie aveau coşmaruri că le vine şi lor rândul. Dar spaima lor ajunge acum la paroxism.
Pentru întreg poporul român, este vremea să încercăm să înţelegem ce face Dumnezeu în România şi de ce face ceea ce face. Să ne deschidem ochii spiritului şi să înţelegem semnificaţia spirituală a evenimentelor.
În primul rând, Dumnezeu iubeşte România şi are un plan special cu noi românii. Planul acesta presupune o curăţire morală a poporului. Această curăţire a început prin procurori, dar poporul întreg trebuie să se trezească şi să se curăţească.
Dumnezeu ne strigă prin profetul Isaia: „Să se lase cel rău de calea lui şi omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul care va avea milă de el, la  Dumnezeul nostru care nu oboseşte iertând” (Isaia 55:7).
Congresul Cultului Baptist, întrunit la Oradea în 28-29 mai, a.c., a votat o moţiune prin care cheamă credincioşii să trăiască după învăţăturile Celui care este Calea, Adevărul şi Viaţa. Felicit pe cei care au făcut această chemare, chiar dacă este timidă şi fără multe detalii. Dar este un nou început, prin ieşirea unui cult evanghelic la o chemare publică la schimbarea vieţii. Dumnezeu nu dispreţuieşte începuturile slabe. Noul preşedinte al Cultului Baptist este un maramureşan. Fie ca dârzenia care îi caracterizează pe maramureşeni să-l facă un puternic promotor al acestei treziri spirituale.
Adevătara revoluţie de care are nevoie poporul român este o revoluţie spirituală şi morală, care trebuie să înceapă în cultele evanghelice.  Semnalele puternice pe care ni le-a dat Dumnezeu prin aceste evenimente istorice ne dau curaj să credem că de la revoluţia politică se va trece la revoluţia spirituală şi etică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.