După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 iunie 2015

Gala ALTFEL la Crystal Tower București


Nu rata ULTIMA întâlnire TBV din sezon!  :) Te invităm la ”Gala ALTFEL", pe 8 iunie 2015, 19:00, la Crystal Tower, et. 1.

Au mai ramas doar 2 zile sa pregătești cadoul pentru marea TOMBOLĂ!! :D  Tu vei semna cadoul sau nu? :D Rămâne la alegerea ta. Dar avem concursuri cu premii pentru participanții la tombolă (detalii mai jos), iar respectivii vor trebui identificați altfel premiile vor merge către următorul clasat!
Marele premiu: o extra-reducere la prețul taberei TBV 2015!!! :)

De ce "GALĂ"? Vom încheia anul cu atmosferă de sărbătoare așadar te așteptăm să vii gătit cu voie-bună, împreună cu cât mai mulți prieteni! Dacă veniți, vă rugăm să dați Join și laevent: http://on.fb.me/1HXppCE 

Vom avea și o "altfel" de premiere (tombola), așa că ne vom bucura de premii în măsura în care aducem premii. :D Dacă din diverse motive obiective, tu sau invitații tăi, nu puteți aduce un cadou, aceasta nu este un impediment în a veni la întâlnire!! Dar este ceva frumos ce vrem să organizăm, dacă se poate, cu implicarea tuturor, tombola fiind limitată pentru participanți. Detalii mai jos.

De ce "ALTFEL"? De-a lungul întâlnirilor noastre am abordat teme precum unitatea, dragostea, plictiseala, cât de important este să ne focusăm pe lucrurile bune și ce înseamnă să ai o identitate în Hristos. 

Dorim să încheiem punând punctul pe "i": Dumnezeu ne-a chemat să fim o lumină în această lume. Avem oare curajul să fim diferiți? Să mergem contra curentului? Să rămânem fermi în credința noastră în ciuda trendurilor care sunt ”la modă” în societate și a batjocurii?
Dorim să discutăm despre cum să fim cu adevărat ALTFEL în Hristos, și cum putem avea curajul să fim diferiți și convinși de ceea ce credem și în Cine credem.
 
Pentru că ”E mai ferice să dai decât să primești", îți propunem să aduci un cadou cât mai frumos și ingenios, fie cumpărat(maxim 10-15 lei), fie din ceea ce ai prin casă , pentru a aduce un zâmbet pe fața celui care îl va primi și pentru a îi rămâne ca amintire frumoasă a anului ce a trecut. De asemenea, neaparat strecoară în cadoul pe care îl pregătești un bilețel cu o încurajare, îndemn, verset, gând, poezie, etc.
Ideal, dă-i un aspect de cadou opac, fie într-un înveliș/staniol, cutie, punguță, etc. 
 
Nu te-am convins încă?
Asta nu este tot! Pregătiți-vă și de concursuri! :D
La sfârșit, cei care se identifică primii (cel care a dăruit cu cel care a primit cadoul respectiv), au șanse sa castige un premiu!
De asemenea, vom avea și Photobooth unde cine vrea, se poate poza cu cadoul primit. Va câștiga pe Facebook marele premiu cel mai ingenios cadou și bilețel, prin poza cu cele mai multe like-uri.
 
Te așteptăm cu mare drag!! :)
TBV 

PS1. Reamintim detaliile despre tabără aici: http://eepurl.com/bm8q4D  Grăbiți-vă cu înscrierea până pe 15 iunie pentru un preț redus de 250 RON! 
PS2. Ne vedem săptămâna aceasta la proiectul Dragostea în Acțiune - detalii în event.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.