După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 24 mai 2015

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Stimaţi fraţi şi surori,

         Mulţumim mult Domnului Isus pentru primirea plină de dragoste pe care ne-aţi făcut-o în ţară. Plini de energia dragostei primite din partea voastră, ne-am apucat din nou de munca ce ne aştepta în India. Aici ne aşteptau veşti bune, dar şi rele. Veştile bune erau: botezul surorii Mou şi decizia fraţilor Abigail Murmu şi Udeep Rai de a ne ajuta pentru un an de zile în lucrare. Abigail va studia în paralel cu lucrarea pentru a termina liceul. Udeep vrea să se căsătorească după un an de zile. Alte veşti bune sunt decizia Sompei şi a soacrei ei de a se boteza. Rugaţi-vă ca ele să poată primi încuvinţarea soţilor lor. La noi se obişnuieşte pentru cei care se botează să facă o declaraţie legală semnată de un avocat. În declaraţie se specifică că cel care îşi schimbă religia o face de bună voie şi nu pentru vreun folos material.

        De asemenea, am reuşit să închiriem casa vecină cu a noastră. Prin harul lui Dumnezeu vom avea mai mult spaţiu pentru lucrare şi pentru musafirii noştri.

        O veste rea este ca Ashish a furat un telefon mobil de la o casă de lângă şcoala la care învăţa. Eu m-am dus împreună cu el ca să înapoiem mobilul. Cu ocazia aceasta am făcut cunoştinţă cu familia Dasgupta, care a arătat mare bunăvoinţa faţă de noi. Rugaţi-vă pentru mântuirea acestei familii şi pentru pocăinţă adevărată pentru Ashish.
         Purnima Ray are piatră la vezica urinară. Aceasta a fost descoperită cam cu un an în urmă. A luat diferite tipuri de medicamente, dar se pare că aceasta nu a fost eliminată. Una dintre posbilităţi este operaţia. Ea ar vrea să fie operată. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să ne călăuzească în această privinţă şi pentru o vindecare rapidă pentru Purnima.

         Zilele acestea suntem în Calcutta, într-o zonă musulmană pentru a ne întâlni cu câţiva credincioşi care provin din mediul musulman. Am planificat să stăm două zile în zonă.

       Rugaţi-vă pentru călăuzirea şi înţelepciunea lui Dumnezeu în lucrarea Lui.

            Mulţumim mult,
            Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.